Ypatingus pasirodymus, kaip rašoma spaudos pranešime, žiūrovams dovanos sesutės Sofija ir Kleopatra Vasilevskytės, vyras ir žmona Gytis ir Evelina Šimelioniai, seserys ir broliai Eglė ir Linas Jakščiai bei Kristina ir Rimantas Žaldokai.

Pirmojo kovų etapo metu keturis duetus vertins 150-ies studijos žiūrovų komisija, papildomus balus skirs Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, Katažina Zvonkuvienė bei Arūnas Valinskas. Į antrąjį superfinalo etapą keliaus trys duetai, kuriems savo simpatijas tiesioginio balsavimo metu turės galimybę atiduoti televizijos žiūrovai.

Po pirmojo etapo dalydama savo balus komisijos narė D. Filmanavičiūtė neslėpė užplūdusių emocijų: „Dabar širdis skauda už kiekvieną. Džiaugiuosi, kad šis skausmas jau netrukus atiteks televizijos žiūrovams į rankas. Pagaliau mano širdis vėl galės plakti – ohoho, kiek emocijų sukėlėt.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)