Po skyrybų su garsiu aktoriumi Agnė tarsi atsitvėrė tylos siena ir apie tolimesnį jos asmeninį gyvenimą nebuvo nieko žinoma. Tik iš vis dažnėjančių skrydžių į Uzbekistaną ir mielų susirašinėjimų socialiniuose tinkluose imta aiškėti, jog naujas jos mylimasis yra iš Taškento. Kaip pavyko išsiaiškinti žurnalistams, kino žvaigždė susitikinėja su turtingu verslininku, kurio vardas Amiras. Tačiau net ir viešuose renginiuose sutinkama aktorė, klausiama apie naujus jausmus ir santykius, yra linusi tylėti, rašoma cosmo.ru.

#хочешьсолнцевместолампы#ВсеНаЛед

Публикация от Агния Дитковските (@ditkovskyte) 8 Фев 2018 в 10:59 PST

Nors po kiek laiko įsimylėjėlių susirašinėjimas buvo ištrintas, o Amiro profilis socialiniame tinkle „Instagram“ nebepasiekiamas, fanai aptiko jų susirašinėjimą, kuriame aktorė mylimam vyrui žadėjo laimingą ateitį kartu ir siūlė paimti jos širdį.

Manoma, kad būtent šis vyras ir tapo antrojo jos vaikelio tėvu. Ir nors jie patys šios informacijos nepatvirtina, dar daugiau spėlionių sukėlė Agnės mamos Tatjanos Liutajevos profilis „Instagram“. Minėdama kovo 8-ąją moteris išpublikavo nuotrauką, kurioje – jos gauti sveikinimai ir gėlės, kurias padovanojo draugai, sūnus ir kolegos.

Įdomu tai, kad dešinėje – jos vyresniojo anūko Fiodoro dovana, o kairėje matyti gerokai mažesnio vaiko rankutė. Taip pat kalbas apie antrojo aktorės anūko egzistavimą pakurstė ir viena jos bičiulių, kuri prie nuotraukos paliko sveikinimą su dviguba švente ir užsiminė apie kūdikį.

Agnės fanams dar daugiau klausimų kelia tai, jog savo vyresnėlio sūnaus nuotraukomis ji mielai dalijasi socialiniuose tinkluose, rašo apie jį bei atvirai lieja savo motiniškus jausmus, tačiau apie antrąjį vaikelį žinoma moteris net neužsimena.

Фёдор Алексеевич в деле 🤘🏽💜

Публикация от Агния Дитковските (@ditkovskyte) 23 Май 2018 в 8:35 PDT

Dar neseniai ji mažyli sveikino ir su ketvirtuoju gimtadieniu, o jautrioje publikacijoje, kuri buvo skirta socialiniams tinklams, ji tik rašė, jog jo gimimas yra svarbiausias įvykis jos gyvenime.

Kaip rašoma dni.ru, kai aktorė jau buvo pagimdžiusi vaikelį, jos mama vieno iš interviu metu, atsakydama į žurnalistų klausimus apie dukters nėštumą tik pasakė, kad šiuo metu ji nėra nėščia. Žinoma, ji sakė tiesą, nes, remiantis naujienų portalu 7days.ru, ji jau buvo susilaukusi antrojo mažylio.

DELFI primena, kad Agnė su Aleksejumi susipažino 2006 m. filmo „Kaitra" filmavimo aikštelėje. Po šešerių metų jie susituokė, bet santuoka greitai iširo. A. Ditkovskytė sakė žurnalistams, kad dėl skyrybų kalti abu. Viena iš pagrindinių skyrybų priežasčių ji nurodė gyvenimą kartu su tėvais. Agnės teigimu, jeigu jie būtų gyvenę atskirai, jų šeimai tai būtų buvę geriau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)