Šiai kelionei mergina atsakingai ruošiasi ir nekantrauja. „Tai puikus šansas išbandyti savo jėgas, pabendrauti su kitomis merginomis ir tiesiog gerai praleisti laiką. Aš manau, tai bus įtraukiantis renginys su nuostabia nuotaika ir neužmirštamais įspūdžiais. Tikiuosi, kad šis bėgimas bus puiki vasaros pradžia!“, – šypsosi mergina.

Nors kai kuriems tai gali būti niekuo neypatingas faktas, tačiau Emilijai, kaip ir visoms 35 mergaitėms – tai išskirtinė kelionė. Daugelis jų atvyks iš atokiausių Lietuvos vietų tam, kad 5 kilometrus pirmą kartą bėgtų būtent Vilniaus gatvėmis drauge su visos Lietuvos moterimis ir merginomis.

Merginas draugėn sukvietė „Girl Power running“ idėja, siekianti motyvuoti mergaites iš mažų miestų, miestelių ir kaimų ir skatinti jas siekti aukštų tikslų, suteikti pasitikėjimo savimi bei svarbių gyvenimo įgūdžių. Merginoms įteikti bėgimo bateliai, jas treniruotis skatina specialiai tam sukurta feisbuko grupė, veiklios moterys, bėgimo entuziastės ir pačių merginų draugystė.

Kazickų šeimos fondo prezidentė bei „Girl Power running“ idėjos iniciatorė Jūratė Kazickas neslėpė džiaugsmo apie užsimezgusią partnerystę su „Moterų bėgimu“ ir neeilinę galimybę programos mergaitėms: „Aš pati dievinu bėgimą, esu bėgusi keturis maratonus ir žinau, kaip bėgimas didelėje minioje motyvuoja, kaip šalia bėgančių žmonių energija nejučiomis persiduoda ir tau.

Labai svarbu, jog bėgime susirinks įvairiausio amžiaus ir galimybių moterys, turinčios vieną tikslą – nepasiduoti ir gerai praleisti laiką – tai labai svarbu suprasti mūsų mergaitėms ne tik bėgant, tačiau ir susiduriant su gyvenimo iššūkiais“.

Vieninteliame Lietuvoje „Moterų bėgime“ tikimąsi sulaukti apie 2000 dalyvių. Be draugiško bėgimo moterys galės pasimėgauti masažais, laukia įvairios pramogos, gausus dalyvių krepšelis su „Nike“, „Sebamed“ ir kitų rėmėjų dovanomis, išskirtiniai finišuotojų medaliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją