Jeigu ieškote paprasto skandinaviško dizaino ir aukštos kokybės patvarios, ilgai tarnausiančios, ergonomiškos lovos - šis Unelma lovos modelis bus jūsų svajonės išsipildymas. Isku lova Jenkki Unelma pagaminta Suomijoje. Tai užtikrina išskirtinę jos kokybę. Taip pat ji pasižymi idealiai prie kūno formų prisitaikančiomis UNIGOLD SOFT TOUCH kišeninėmis spyruoklėmis, kurios, atsižvelgiant į miegančiojo kūno formą ir svorį, gali būti dviejų skirtingų standumo tipų - L ir XL. Unelma gali būti aptraukta juodos, tamsiai pilkos, šviesiai pilkos bei smėlinės spalvos kokybišku audiniu. Lovą galite pasirinkti iš dviejų standartinių dydžių - 160 ir 180 cm pločio.

„Jenkki“ lova (ISKU nuotr.)

Lova Jenkki Unelma viena populiariausių tarp Isku klientų. Ši lova žmonėms mėgstantiems ypatingą komfortą. Kodėl? Ji didingos, elegantiškos išvaizdos ir maksimalaus patogumo, puikios ergonomikos derinys. Lovos Jenkki Unelma pagrindas yra dvi kušetės su "Bonnell" spyruoklių sistema. Ant viršaus dedamas penkių zonų čiužinys su 18 cm aukščio UNIGOLD SOFT TOUCH kišeninėmis spyruoklėmis. Jūsų patogumui galite rinktis du skirtingo standumo čiužinius, jeigu miegantys žmonės yra labai skirtingo svorio ar mėgsta visiškai skirtingą čiužinio standumą. Rinktis galite ne tik audinio spalvą, bet ir kojelių rūšį bei spalvą - medines arba metalines. Taip pat ir galvūgalį - paprastą ar dekoruotą sagutėmis. Galutinė lovos kaina priklausys nuo jūsų poreikių ir pasirinkimo.

Išsimiegoję modernioje skandinaviško lovoje Jenkki Unelma kitą rytą jausitės tarsi ant sparnų. Patikėkite savo miegą mums ir suomiška kokybė jūsų nenuvils!

Užsakymo nr.: PT_78235435