Gegužės mėnesį spaudoje nuskambėjo iš karto keli tokie atvejai ir jų istorijos buvo keistai panašios: žmonės sėdėjo savo automobiliuose (kai kurių automobilių stogai buvo nuleisti...), kai staiga suprato, kad ant jų krenta ne lietaus lašai ir net ne purvas, o patys tikriausi žmogaus ekskrementai. Brettas Yatesas „Global News“ pasakojo, kad yra naujausia šių incidentų virtinės auka, rašo autoevolution.com.

Jis pasakojo, kad išėjęs iš savo namų pamatė, kad jo automobilis ir dar viena mašina yra apdrabstytos išmatomis. Jis nesusiejo šių atvejų, kol neišgirdo Susan Allen istorijos. Dabar jis yra įsitikinęs, kad jie ir kiti gyventojai, pasiskundę dėl tokių bėdų, tapo praskrendančio lėktuvo aukomis.

B. Yatesui pasisekė, kad jis tuo metu nebuvo automobilyje. Tačiau S. Allen negali tuo pasidžiaugti. Ji yra viena iš tų nelaimingų aukų, kurios buvo nuleidusios automobilio stogą, todėl išmatomis buvo „užtvindytas“ visas automobilio vidus. Vargu ar tokio automobilio vaizdas galėjo būti patrauklus.

„Pradėjau verkti ir dejuoti, kad esu aptaškyta išmatomis, – tuo metu per vieną interviu sakė ji. – Automobilis buvo tiesiog užtvindytas išmatomis. Jos tiesiog krito iš dangaus. Girdėjau, kaip taškosi jų lašai. Kai pažiūrėjau į viršų, pamačiau tik skrendantį lėktuvą.“

B. Yatesas neužsiminė, ar jis matė lėktuvą, tačiau Tarptautinis Kelounos oro uostas nurodė neturintis jokių duomenų, kad tuo metu, kai įvyko tariamas bombardavimas išmatomis, šiame rajone būtų skridęs koks nors lėktuvas. Nepaisant to, pareigūnai pradėjo tyrimą, nes panašu, kad iš dangaus krentančios išmatos (jei tai tikrai jos) jau tapo dėsningumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)