Tvirtai suręsto „Wycombe Wanderers“ klubo puolėjo dėmesio S. Ramosas susilaukė dėl savo veiksmų UEFA Čempionų lygos finale, kuriame „Real“ 3:1 nugalėjo „Liverpool“ futbolininkus.

Nuo vaikystės „Liverpool“ simpatizuojantis Anglijos futbolininkas S. Ramosą užsipuolė vaizdo klipe, kurį pats patalpino socialiniame tinkle „Twitter“.

JAV pramoginėse imtynėse save jau išmėginusio galiūno rūstybę S. Ramosas užsitraukė dėl veiksmų, po kurių nukentėjo du „Liverpool“ futbolininkai.

Ispano parverstas egiptietis Mohammedas Salah patyrė traumą ir nebaigė rungtynių, o šią savaitę paaiškėjo, kad S. Ramosas savitai prisidėjo ir prie itin prasto „Liverpool“ vartininko Lorio Kariuso pasirodymo.

Kaip nustatė Masačūsetso ligoninės medikai, po antrojo kėlinio pradžioje S. Ramoso suduoto smūgio alkūne į galvą, vokiečiui buvo sukrėstos smegenys. Anot amerikiečių gydytojų, regos ir orientacijos sutrikimai prisidėjo prie to, kad L. Kariusas saugodamas vartus padarė dvi šiurkščias klaidas, pasibaigusias „Real“ įvarčiais.

„Prabėgo savaitė po UEFA Čempionų lygos finalo, ir aš sugrįžau po atostogų. Sergio Ramosai, tu ne tik sužalojai gerą žmogų Mohammadą Salah. Aš sužinojau, kad tu sutrenkei galvą ir L. Kariusui.
Brolau, aš niekada nežaisiu prieš tave, kadangi niekada nepasieksiu UEFA Čempionų lygos lygio. Ir tau labai pasisekė, kadangi ten patekęs...“, – įraše kalba A. Akinfenwa, iš karto po šių žodžių demonstruojantis, kaip per pusę perlaužia futbolo batelį.

Visą savo monologą galiūnas palydi skambiu juoku.

Kritikos S. Ramosas sulaukė ir iš „Liverpool“ ir Brazilijos rinktinės puolėjo Roberto Firmino, 32-ejų ispaną tiesiai šviesiai pavadinusio „idiotu“. Tokio brazilo įvertinimo „Real“ kapitonas sulaukė ne dėl savo žaidimo stiliaus, o dėl savo ilgo liežuvio.

„Betrūksta to, kad R. Firmino pasakytų, jog peršalo po to, kai ant jo nukrito mano prakaito lašas“, – pareiškė M. Salah ir S. Kariusio traumavimu kaltinamas gynėjas.

Paklaustas, kaip vertina tokį S. Ramoso pasisakymą, R. Firmino nesusilaikė.

„Šiaip jau norėčiau nieko nekomentuoti, tačiau manau, kad jis yra idiotas, kalbėdamas tokius dalykus“, – pažymėjo brazilas.

Tiek S. Ramosas, tiek R. Firmino dalyvaus kitą savaitę Rusijoje prasidėsiančiame pasaulio futbolo čempionate. Tuo metu A. Akinfenwa pasaulio čempionato kovas stebės per televiziją.

A. Akinfenwos ūgis – 180 cm, svoris 108 kg, gulėdamas jis nesunkiai išstumia 180 kg svorio štangą.

Klaipėdos komandoje jis žaidė 2001-2002 m. sezone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)