Po 2013 metais įvykusių skyrybų Liudmila ilgai neliūdėjo ir, kaip kalbama, jau po metų susirado 21 metais jaunesnį mylimąjį ir netrukus už jo ištekėjo. Tiesa, kai kurių šaltinių teigimu, buvusi pirmoji Rusijos ponia šį romaną užmezgė dar prieš skyrybas su prezidentu.
Vladimiras Putinas su tuometine žmona Liudmila

Būdama 22-ejų ji su draugėmis iš Kaliningrado atvyko į Sankt Peterburgą. Apsilankiusios teatre merginos susipažino su būsimu šalies vadovu. 28-erių vyrui paliko įspūdį simpatiška ir linksma mergina, tad neilgai trukus užsimezgė ir jų santykiai. Praėjus trejiems metams nuo jų pažinties jie susituokė, o L. Putina pagimdė dvi dukteris, skelbiama starhit.ru.
Vladimiras Putinas ir Liudmila Putina

Šiandien abi poros atžalos gyvena Vokietijoje, tačiau jų gyvenimai yra kruopščiai slepiami ir jos retai matosi su tėvu, nedalyvauja viešame Rusijos gyvenime.

Sudėtingas prezidento žmonos gyvenimas ir griežtos taisyklės, kurių ji privalėjo laikytis, laisvę mėgstančiai moteriai nepatiko. Po skyrybų ji galėjo kiek lengviau atsikvėpti ir pakeliauti nepaisydama vyro norų ir etiketo.

Po to, kai moteris dingo iš viešojo gyvenimo, pasipylė gandai ir spėlionės, jog ji neva pasitraukė į vienuolyną ar ištekėjo. Tik po kurio laiko ji ir vėl pasirodė viešumoje įteikiant literatūros premijas. Tuomet ir paaiškėjo ilgai slėpta paslaptis apie jos antrojo vyro egzistavimą.
Vladimiras Putinas ir Liudmila Putina

Jau 2016-aisiais metais pradėjo aiškėti, kad šią paslaptį atskleidė ne tai, jog įsimylėjėliai pradėjo vis dažniau rodytis viešumoje kartu, bet dažnėjančios jų žinutės bei paspaudimai „patinka“ socialiniuose tinkluose. Vėliau pora buvo pastebėta kartu ir oro uoste bei mieste. Paparacams juos užfiksavus matyti, kad jie nė nemėgina slėptis.

Neilgai trukus į viešumą iškilo ir oficialūs dokumentai, kuriuose L. Putina pasirašo naująja Očeretnios pavarde. Tačiau klausiama žurnalistų moteris vengia kalbėti apie naująją savo santuoką ir santykius su gerokai jaunesniu vyru.

Dar daugiau apkalbų L. Putina sulaukė ir dėl jų amžiaus skirtumo. Daugelį šokiravo ši naujiena, tad nenuostabu, kad visuomenėje prasidėjo diskusijos, kuo vyresnė moteris sudomino protingą atletiško kūno sudėjimo vyrą.

Kaip bebūtų, remiantis dailymail.co.uk publikacija, ambicingas verslininkas turi sūnų, tačiau savo ankstesnį gyvenimą slepia po devyniais užraktais. Apie jį žinoma tik tai, kad jo tėvas buvo paprastas darbininkas, o apie mamą nėra išlikę jokių duomenų. Pramoniniame rajone augęs jaunuolis verslą sukūrė tik savo jėgomis. Apie jo pirmąją šeimą ir žmoną taip pat nėra jokios patvirtintos informacijos.

Tačiau su antrąja žmona tapusia Liudmila jie jau spėjo įsigyti prabangų vasarnamį Pietų Prancūzijoje ir pakeliauti po Europą. Šaltinių teigimu, pora itin mėgsta leisti laisvalaikį Prancūzijoje, romantiškai pabėgti savaitgaliams į šiltus kraštus ir aktyviai leisti laisvalaikį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)