Pirmoji gera žinia fabriką pasiekė iš Belgijos. Šios šalies sostinėje vykusiame tarptautiniame konkurse „Superior Taste Award“ buvo vertinamas saldainių fabriko „Rūta“ gaminys „Vasario 16-osios Lietuva“. Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui paminėti skirtas šokoladinių saldainių rinkinys buvo įvertintas net dviem auksinėmis žvaigždėmis!

Šis gaminys atsirado ne atsitiktinai. Ilgiau nei šimtmetį veikiantis saldainių fabrikas „Rūta“ visą gyvavimo laikotarpį augo kartu su Lietuvos valstybe. Visi svarbūs pasiekimai ar ryškios asmenybės atsispindėjo ir fabriko gaminių pakuotėse. Todėl vasario 16-oji – pati reikšmingiausia Lietuvos istorijos data – privalėjo būti įamžinta. Šiai progai buvo sukurtas dviejų aukštų saldainių rinkinys „Vasario 16-osios Lietuva“, kurį sudaro net 12 skirtingų skonių šokoladiniai saldainiai ir Lietuvos žemėlapio formos šokoladas.

Šokoladinių saldainių rinkinys „Vasario 16-osios Lietuva“

Kita gera žinia aplankė gegužės pabaigoje vykusioje tarptautinėje žemės ūkio ir maisto pramonės parodoje „Agrobalt 2018“. Iškilmingo vakaro metu buvo įteikta net 14 medalių skirtingų nominacijų laimėtojams. Saldainių fabriko „Rūta“ sukurti vaisių, riešutų ir sėklų užkandžiai „Greenz“ buvo apdovanoti medaliu už inovatyvumą.

Kuriant šią inovatyvių, funkcionalių užkandžių liniją iš aukštos biologinės vertės augalinių žaliavų, saldainių fabriko „Rūta“ technologai bendradarbiavo su LAMMC Sodininkystės ir daržininkystės instituto mokslininkais bei pritaikė šiuos gaminius skirtingų žmonių grupių mitybos poreikiams. Būtent tuo jie tapo išskirtiniais gaminiais rinkoje. Taip pat, „Greenz“ užkandžių linija pasižymi kruopščiai parinktais ingredientais, visi užkandžiai pagaminti be glitimo, pridėtinio cukraus ir tinka vegetarams bei veganams.

Vaisių, riešutų ir sėklų užkandžiai „Greenz“

Saldainių fabriko „Rūta“ kolektyvas džiaugiasi, jog nuolatinis dėmesys vartotojui ir didžiulis įdirbis nuolat įvertinamas tokiais reikšmingais apdovanojimais. Tai dar kartą įrodo, jog įmonės siekis gaminti ir tiekti saugius, kokybiškus konditerijos gaminius, atitinkančius vartotojų poreikius ir būti patikimu verslo partneriu, nelieka nepastebėtas.

Užsakymo nr.: PT_78223621