„Man tai didžiausios svajonės išsipildymas. Visą gyvenimą svajojau filmuotis seriale. Nuotaikingame, įdomiame, jaunatviškame seriale. Ir tai įvyko. Galiu tik pasakyti, kad svajonės tikrai pildosi. Jei kažko labai trokšti, to sieki – viskas yra įmanoma. Visada norėjau filmuotis filmuose, bei serialuose ir jau dirbu su tokiais projektais. JAV, ypač Holivude, tikrai didelė konkurencija, čia tiek talentingų ir gražių aktorių. Tačiau nenuleidau rankų, atranka po atrankos, diena po dienos gyvenau tikėdama savo svajonių išsipildymu. Ir tai įvyko – buvau atrinkta ne tik į keletą filmų, kurių filmavimai dar tik vyks, bet ir į šį naują serialą“, – pasakoja S. Milinytė.

Pasak jos, tai komedija, serialas panašus į garsųjį „Du Su Puse Vyro“ ar „Biuras“.

„Kai gavau šį vaidmenį, iš džiaugsmo ir jaudulio negaliu nei miegot, nei išsedėti vietoje. Kaip ir minėjau, vaidinti filmuose ir serialuose yra mano didžiausia svajonė, kuri diena po dienos pildosi“ – sako Simona.

Ji teigia, kad vykstantys filmavimai patraukė ir didelių televizijos kanalų dėmesį. Serialo pirmosios serijos bus pristatomos didžiausioms televizijos kompanijoms.

„Tai dar tik pradžia, bet serialas jau patraukė filmų industrijos gigantų demesį. Šiame seriale vaidinu vieną iš pagrindinių vaidmenų. Kol kas daug negaliu atskleisti, bet po pristatymo televizijoms galesiu išduoti daugiau informacijos,“ – šypsosi lietuvė.

Simona seriale filmuojasi su žymiais aktoriais, tarp kurių yra ir 2017-ųjų metų Emmy statulėlę gavęs aktorius Nickas Mossas, Instagram žvaigždutė Jordyn Jones, australų aktorius Robas Morganas ir kiti.

„Turime iš viso 6 pagrindinius veikejus, tarp kurių esu ir aš. Taipogi nemažai antrojo plano aktorių, bus nemažai kviestinių svečių, tarp kurių yra ir aktorių, ir sporto žvaigždžių, Olympinių žaidynių medalius laimėjusių sportininkų. Dar negaliu patikėti tuo, kas vyksta. Aš visą gyvenimą mėgau tokius serialus. Vasaros pabaigoje vyks pirmosios serijos pristatymai įvairioms TV kompanijoms. Matysime. Nieko negaliu dar tiksliai pasakyti, bet šis serialas bus tikras naujas hitas, ypač jei po pirmos serijos pristatymų televizijos prodiuserinė kompanija užsakys daugiau sezonų. Niekada negali žinoti. Svajonės pildosi, taigi laikom sukryžiavę pirštus dėl serialo tolimesnės ateities. Viskas yra realu, nes tai nepaprastai smagi komedija apie sporto klubą, kurioje yra komiškai pateikta sporto klubo darbuotojų, trenerių, vadybininkų, bei lankytojų kasdienybė,“ – sako S. Milinytė.

Simona teigia, kad ši sėkmė gauti pagrindinį vaidmenį jai buvo staigmena.

„Viskas atsitiko gan staigiai. Nuėjau į atranką, patikau režisierei ir ji man iškart pasiulė vaidinti seriale. Esu nepaprastai laiminga. Turim nuostabią komandą, puikią filmavimo aikštelę, nuostabius remėjus, bei gerų aktorių komandą. Ypač smagu, kad režisierė ir serialo autorė yra moteris. Mums tikrai reikia daugiau moterų filmų industrijoje. Dabar tai gan plačiai aptarinėjama tema, labai akcentuojama šių metų Oskarų ceremonija ir kad joje buvo tik viena moteris režisierė. Taip pat beveik visi jau žinome apie „Time’s up“ judėjimą, kuris kovoja už lygybę tarp režisierių, aktorių vyrų ir moterų lygias teisias bei vienodus atlyginimus. Šio serialo režisierė Alli McLaren yra neįtiketina. Ji Australė, pati yra vaidinusi ir „Disney“ seriale, parašiusi keletą scenarijų, tačiau tai jos pirmas režisuojamas projektas su Emmy laimėtojais, patyrusiais aktoriais. Ji labai organizuota ir veikli. Net negaliu įsivaizduoti, kiek darbo reikia įdėti, kad viską suorganizuotum, rasti ir užsakyti filmavimo vietas, filmavimo komandą, surinkti remėjus bei gerų aktorių komandą. Smagu dirbti su tokia veiklia ir gabia moterimi,“ – sako Simonna.

Simona šiuo metu dirba filmavimo aikštelėse po 16-17 valandų per parą.

„Terminai spaudžia. Jau Birželio pabaigoje turime pristatyti pirmąją seriją TV kompanijoms, todėl tenka ilgai ir daug dirbti. Bet man tai patinka. Esu darboholikė, todėl ilgos filmavimų valandos man teikia džiaugsmą,“ – tęsia JAV gyvenanti lietuvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)