Turėdama pakankamai žinių ir patirties 33-ejų žvaigždė ir vėl turėjo susiimti bei atsikratyti papildomų kilogramų. Pagimdžiusi True Khloe pastebėjo, jog priaugo 13 kilogramų. Tad ir vėl siekianti susigrąžinti tobulas kūno linijas moteris ėmėsi dietos, kurios esmė yra sumažintas angliavandenių kiekis.

Rytą ji pradeda stikline šilto vandens su citrina bei suvalgydama šaukštą migdolų sviesto. Tuomet realybės šou žvaigždė keliauja į sporto salę. Tačiau dar praėjusią savaitę gydytojai jai uždraudė sportuoti su dideliais svoriais. Taigi, ji dar labiau sugriežtino savo mitybą.

būdama 177 cm aukščio ji sveria 69 kg ir sako, kad tai ne riba. Moteris siekia atrodyti nepriekaištingai.

„Mano dabartinėje dietoje netrūksta baltymų, o tai yra labai naudinga sportuojant. Tačiau geriausia dalis yra tai, kad aš niekada nesijaučiu alkana, nes nuolatos valgau“, – pasakojo ji. .

Baigusi intensyvią treniruotę K. Kardashian suvalgo du kiaušinius, dvi stiklines pasirinktų uogų arba šviežią vaisių. Anot jos dietologės, svarbiausia laikantis šios dietos nejausti alkio ir užkandžiauti.

Norėdama nesuvalgyti ko nors nesveiko Khloe suvalgo obuolį ar pomidorą ir taip sulaukia vakarienės. Vakarienei ji suvalgo garuose virtų daržovių ir lašišos ar vištienos.

Praėjus 10 min po vakarienės garsenybė gali užkasti pasirinktu vaisiumi ar šaukštu riešutų sviesto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)