Tačiau apie vieną žmogų iš savo gyvenimo ji kalba atvirai ir jausmų jam neslėpė niekada. Tai jos sūnus Fiodoras, kurio ji susilaukė su garsiu Rusijos aktoriumi Aleksėjumi Čadovu.

Ketvirtąjį gimtadienį švenčiantį mažylį moteris sveikino jautria žinute. „Šiandien įvyko svarbiausias įvykis mano gyvenime. Gimė mano sūnus. Mano kelvedys. Mano pasaulis. Mano gyvenimas. Meilė", – rašė ji socialiniame tinkle „Instagram".

DELFI primena, kad 29-erių aktorė antro vaiko susilaukė praėjusiais metais, tačiau gerbėjus ši naujiena pasiekė jau po kurio laiko.

Moteris kruopščiai slėpė ir savo nėštumą, kuris vis dar lieka paslaptyje ir kelia daug klausimų. Rusų žiniasklaida jau anksčiau bandė sužinoti, ar A. Ditkovskytė laukiasi. Žurnalistai klausinėjo artimos aktorės aplinkos, tačiau atsakymo išgauti nepavyko. Viename interviu su A. Ditkovskytės motina, ji paneigė, kad dukra laukiasi. Vėliau paaiškėjo, kad tuo metu aktorė buvo jau pagimdžiusi, todėl jos motina nemelavo.

Nemažai kalbama ir apie jos romaną su pasiturinčiu verslininku iš Taškentu. Pora jau ne kartą apsikeitė meiliais žodžiais „Instagram“, o tai netruko pastebėti aktorės gerbėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)