Išties, paburkę, sunkūs ar tiesiog nuslinkę viršutiniai akių vokai yra ne tik mažiau estetiški, vargina makiažo dengimo metu, bet ir akių sveikatos prasme yra pavojingesni. Neretai viršutinio voko problema sprendžiama operacijos būdu.

Tačiau Viktorija siūlo natūraliai gražinti savo akis ir ypatingai dailinti viršutinius vokus.

„Tiems, kas genetiškai turi paburkusius vokus, kurie mėgsta valgyti sūriai, kurie iki išnaktų užsisėdi prie ekranų ir neišsimiega – puikiai tiks mano naujas akių pratimas, pavadinimu „Ledai“, – sako manualinių veido technikų specialistė.

Pratimo principas labai paprastas, dirbama su akies raumenų srities fiksacija bei apkrova. Šiuo atveju didžiausią apkrovą gauną būtent viršutiniai vokai.

Taip pat norime atkreipti dėmesį, jog akių pratimai nepakeis jau turimos akių formos ir nepanaikins viršutinio voko visai. Tačiau galėsite džiaugtis puikiais rezultatais, šiek tiek pakeltais vokais ir nebijoti užgriuvusio voko. Siūlome pažiūrėti trumpą video, kuriame išsamiai paaiškinamas pratimas. Jį vertėtų daryti reguliariai, nes tik taip gausite stabilius rezultatus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)