Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad pirmadienį, apie 20.21 val, Ribiškių Didžiojoje g. įvyko baisi avarija, susidūrė trys automobiliai: „Kia“,„Toyota“ ir „Volkswagen“.

Paaiškėjo, kad automobilio „VW Golf“ vairuotojas (gim. 1957 m.), išvažiuodamas iš šalutinio kelio, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Toyota Avensis“, vairuojamu vyro (gim. 1943 m.).

Nuo smūgio automobilis „Toyota Avensis“ išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Kia Sorento“, kurį vairavo moteris (gim. 1982 m.).

Ugniagesiams iš transporto priemonių teko vaduoti 2 prispaustus žmones, jie ir dar vienas asmuo buvo skubiai perduoti medikams.

Policija informavo, kad nukentėjusieji buvo išgabenti į ligoninę.

„Toyota Avensis“ vairuotojas dėl blauzdikaulio lūžimo bei keleivė (gimusi 1952 m.) dėl blauzdikaulio lūžimo paguldyti į Vilniaus ligoninę, „Kia Sorento“ vairuotoja, nustačius dešinės peties, kelio ir krūtinės sumušimus, gydosi ambulatoriškai.

Į milžinišką spūstį patekę vairuotojai pasakojo DELFI, kad eismas nejudėjo visiškai. Žmonės apsisukinėjo ir važiavo atgal į miestą. Pasak jų, įvykis galėjo įvykti tarp Rasų Kapinių ir Kalnėnų.