Naudojant „Wolt“ programėlę maisto užsisakyti galima iš populiariausių Klaipėdos restoranų, žadama, kad partnerių sąrašas pajūryje plėsis – kiekvieną savaitę prie jo prisijungs nauji restoranai.

Tarp pirmųjų „Wolt“ partnerių Klaipėdoje – mėsainius siūlantys „Dock“, kinų maisto restoranas „Jing Bin Lou“, japonišką maistą siūlantis „Sushi Express” ir dešimtis kitų restoranų.

„Wolt“ plėtrą Lietuvoje skatina patys mūsų klientai. Klaipėdoje dar prieš startą turėjome daugiau nei 1000 registruotų „Wolt“ vartotojų, žmonės aktyviai kvietė ateiti į jų miestą rašydami mums socialiniuose tinkluose, siūlydami restoranus, su kuriais turėtume bendradarbiauti“, – pranešime cituojama „Wolt“ vadovė Baltijos šalyse Liis Ristal.

Pernai rugsėjį Vilniuje veiklą pradėjęs „Wolt“ vasario pabaigoje klientus pradėjo aptarnauti ir Kaune, o šiuo metu Lietuvoje turi virš 100 000 registruotų vartotojų. Vilniuje „Wolt“ programėlės vartotojai gali užsisakyti maisto iš daugiau nei 120 restoranų, Kaune „Wolt“ partneriais tapo daugiau kaip 40 restoranų.

Nors Lietuva neretai pavadinama picų mėgėjų šalimi, „Wolt“ statistika rodo, kad užsisakydami maisto į namus klientai Vilniuje ir Kaune renkasi egzotiškesnius Azijos bei Meksikos virtuves siūlančius restoranus. Populiariausi patiekalai yra WOK su lakštiniais makaronais, meksikietiškos buritos ir plėšytos kiaulienos mėsainiai, sparčiai populiarėja įvairios salotos ir kiti sveiko maisto patiekalai.

2015 m. Suomijoje įkurtas startuolis „Wolt“ šiuo metu teikia paslaugas Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Suomijoje, Švedijoje, Danijoje, Norvegijoje, Sakartvele ir Vengrijoje. Klaipėda tapo 25-uoju miestu, kuriame galima užsisakyti maisto su „Wolt“ programėle. „Wolt“ partnerių sąraše yra daugiau nei 2000 restoranų.