Pasak SEL koncerto Klaipėdoje organizatorių, šįmet grupės lyderis išreiškė norą gausiai prisidėti prie sunkia liga sergančių moterų gerovės.

„Klaipėdos koncerte liepos 7-ąją Vasaros estradoje tilps 15 tūkstančių žmonių. Nuo kiekvieno parduoto bilieto – nesvarbu, ar gerbėjai jau įsigijo, ar dar tik planuoja nusipirkti, dalis pinigų teks organizacijai, kuri rūpinasi krūties vėžiu sergančiomis moterimis”, - pasakojo grandiozinio šou rengėjai.

Krūties vėžys - sunki liga. Yra daug moterų, kurios neturi pinigų gydytis. Noriu prisidėti prie rožinio kaspino akcijos ir paaukoti pinigų sunkia liga sergančioms moterims. Gera daryti gerus darbus kartu su SEL gerbėjais“, - sako E.Dragūnas.

Egidijus jau kurį laiką užsiima paramos projektais. Jis kiekvienais metais dovanoja bilietus į savo koncertus vaikams iš globos namų, taip pat sunkiai besiverčiančioms šeimoms. Garsenybė lanko vaikų namus ir kitaip rodo dėmesį to laukiantiems.

Šįmet E.Dragūnas intensyviai prisijungė prie žmonių, besirūpinančių beglobiais gyvūnais, iniciatyvų. Garsenybė teigia tam skirianti asmeninių lėšų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)