Visa projekto komanda tikėjo, kad projekto dalyviai gali, ir jiems pavyko! Vos per 21 dieną Lina (41 m.), Loreta (45 m.), Neringa (37 m.), Tomas (39 m.) ir Ingrida (41 m.) pasiekė neįtikėtinų rezultatų. Lina sulieknėjo 6 kg, Loreta – 7 kg, Neringa – 10 kg, Tomas – 7 kg, Ingrida – 7 kg. Nė vienas iš jų neketina sustoti, tačiau nuo šiol lieknėjimas ir svorio kontrolė – jau pačių projekto dalyvių rankose. Dabar jie žino, kaip tai padaryti lengvai, sveikai ir smagiai.

„21 pokyčių diena – grožiui ir sveikatai“ dalyviai

Įspūdingiausias lieknėjimo rezultatas – Linos vyro Mariaus. Prie žmonos prisijungęs 45-erių Marius iki projekto svėrė 126 kg. Jam pavyko atsikratyti net 16 kg.

Įkvėpta projekto dalyvių sėkmės prie jų prisijungė ir vilniečių Raimondos (29 m.) ir Tado (36 m.) pora. Raimonda numetė 4 kg, Tadas – 12 kg. 29-erių Vaida iš Klaipėdos sėkmingai atsikratė 9 kilogramų.

„21 pokyčių diena – grožiui ir sveikatai“ dalyviai

Projekto dalyviai:
• išmoko laikytis 5 kartų per dieną valgymo režimo,
• pradėjo valgyti mažesnėmis porcijomis,
• atsisakė kaloringų patiekalų, riebių padažų,
• geria pakankamai vandens,
• tapo aktyvūs, lankosi sporto klube,
• sužinojo, kaip atnaujinti savo stilių ir prisiderinti drabužius prie savo figūros ypatumų,
• išmoko švęsti šventes, po kurių sėkmingai grįžta prie sveikų įpročių.

„21 pokyčių diena – grožiui ir sveikatai“ dalyviai

Visi penki projekto dalyviai šiam iššūkiui ryžosi dėl skirtingų priežasčių, tačiau projekto metu išgyveno labai panašią patirtį. Ją trumpai galima apibūdinti: „Lieknėti smagu!“

„21 pokyčių diena – grožiui ir sveikatai“ dalyviai

Tris mėnesius trukusio projekto „21 pokyčių diena – grožiui ir sveikatai“ dalyviai per tris savaites pasiekė įspūdingų rezultatų. Visi lieknėjo pagal specialų „Nutriless“ mažo kaloringumo planą. Pirmąsias 10 projekto dienų jie vartojo tik pakaitinį maistą – „Nutriless“ kokteilius ir sriubą, per dieną išgerdavo daugiau nei du litrus vandens.

„21 pokyčių diena – grožiui ir sveikatai“ dalyviai

Vėliau dar 11 dienų dalyviai laikėsi specialiai jiems mitybos specialisto Artūro Sujetos sudarytų mitybos planų, į kuriuos be „Nutriless“ produktų buvo įtraukti ir kiti įprasti sveiki produktai. Be to, tris savaites visi sportavo prižiūrimi asmeninių trenerių, su gydytoja dietologe doc. Edita Gaveliene aptarė savo mitybos įpročius ir sužinojo, kaip reikėtų juos koreguoti, kad numesti kilogramai negrįžtų, o maistas visada teiktų malonumą.

Viso projekto metu jo dalyvius palaikė ir motyvavo žurnalistė Lavija Šurnaitė, o išbandymams baigiantis stiliaus patarimų negailėjo stilistė Agnė Gilytė.

Dalintis
Nuomonės