Realybės šou – eksperimentas "Tamsoje" – iš tiesų sudėtingas išbandymas ne tik projekte dalyvaujantiems žmonėms, bet ir jų artimiesiems. Visą savaitę žiūrovai stebėjo 33-ejų masažuotojos, trijų vaikų mamos Galinos ir jos vyro, vokiečio Ulfo dramą, skelbiama pranešime spaudai.

Konfliktas kilo po to, kai Galinos širdies draugas, akylai stebėdamas projektą anapus ekrano, išvydo, kaip jo mylimoji meiliai glaustosi su kitu šou dalyviu Tadu. Ulfas atvyko į realybės šou namus ir iškėlė pavydo sceną. Galina prisiekinėjo, kad nebuvo nieko daugiau – tik lengvas flirtas.

Tačiau tuo viskas nesibaigė. Realybės šou namuose ėmė skambėti riksmai – Galina ėmė kaltinti Tadą, neva jis pats prie jos priekabiavo, Tadas teisinosi, kad nieko blogo nedarė. Galina tiesioginės transliacijos feisbuke metu sužinojo ir žiūrovų nuomonę – dauguma smerkė moterį už nepadorų elgesį ir mokė, kad nevalia flirtuoti su kitais, kai už realybės šou sienų laukia šeima.

Šį vakarą tiesioginio eterio metu bus proga bent pamėginti suprasti, kas dedasi trijų vaikų mamos širdyje.

Šokiruojantis vaizdo įrašas sukrės – išvysime desperatišką ir isterišką Galinos konfliktą su Tadu. Jo vietoje nenorėtų atsidurti nei vienas.

Taip pat išvysime įrašą, po kurio, ko gero, susimąstys ne tik moterys, bet ir vyrai. Galina išlies susikaupusius skaudulius – ji buvo paskendusi buityje, kol vyras važinėjo iš vienos komandiruotės į kitą. "Sėdėjau namie visa nesipraususi su pampersais, su rėkiančiais vaikais. Man buvo paranoja, kad vyras mane išduoda. Dabar tegul jis pasijaučia taip, kaip aš jaučiausi. Kas aš tokia esu? Jo vaikų mama? Man to neužtenka. Aš noriu būti mylima ir geidžiama. Taip nesijaučiau jau labai seniai. Maldavau jo, kad pasikalbėtume apie tai, bet jis nenorėjo. Man skaudėjo. Man skauda iki šiol", - sakys Galina.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)