„Visuomet norėjau treniruoti komandą, turinčią turtingą istoriją ir tradicijas, tokią kaip „Derby County“. Man tai yra didžiulė galimybė, – BBC sakė sakė F. Lampardas. – Tai mano pirmasis darbas trenerio karjeroje, tačiau dirbau šalia geriausių strategų ir neabejoju savo galimybėmis“.

Anot jo, tai nebus lengva: „Treniruoti futbolo komandą niekada nebūna lengva, tačiau žvelgiu į priekį ir priimu iššūkius“.

F. Lampardas Anglijos rinktinėje sužaidė 106 rungtynes, o su „Chelsea“ apranga pasirodė 649 dvikovose ir yra klubo rezultatyviausias žaidėjas.

1884 metais įkurtas „County Derby“ klubas praėjusį sezoną Anglijos čempionate užėmė 6 vietą.

F. Lampardas su „Chelsea“ atsisveikino 2014 metais. Su „mėlynaisiais“ jis laimėjo 11 trofėjų, tarp kurių Europos lygos ir UEFA Čempionų lygos laimėjimai, trys „Premier“ lygos titulai, keturios FA taurės, dvi Lygos taurės.

Vėliau jis žaidė „Manchester City“ ir „New York City“ komandose, o karjerą baigė 2017 metų vasarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)