„Procesas yra laimėjimas visuomenei, net ir verslo visuomenei, jai šiandien bus lengviau veikti. Lietuvoje yra apie 60 tūkst. veikiančių įmonių, didžioji jų dalis neturi ryšių su politikais, veikia rinkos sąlygomis. Yra įmonių, kurios beveik 100 prc. savo produkcijos eksportuoja, kaunasi dėl tokių rinkų kaip Japonija ar Artimieji Rytai. Visas jas kaltinti būtų žiūrėjimas tik per juodą ir baltą prizmę“, – teigė R. Dargis.

BNS anksčiau rašė, kad Seimo komitetas nuo praėjusių metų spalio atliko parlamentinį tyrimą dėl verslo grupių įtakos politiniams procesams bei sprendimų priėmėjams. Trečiadienį vakare patvirtintos tyrimo išvados.

NSGK pirmininkas Vytautas Bakas po išvadų patvirtinimo sakė, kad koncerno „MG Baltic“ sandoriai ir nacionalinio investuotojo į naują atominę elektrinę „Leo LT“ istorija valstybei galėjo padaryti „ne vieną šimtą milijonų eurų žalos“, todėl ją bus bandoma susigrąžinti.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)