„Sparčiai vystantis variklių technologijoms, nuolat tobulėti turi ir degalai. Mūsų tyrimų centras Porvoo mieste, Suomijoje, rūpinasi, kad užtikrintume savo klientams pažangius produktus, kurie yra švaresni ir nulemia mažesnes emisijas. Ši „Futura“ – tai nauja benzino karta, padedanti automobilio variklį išlaikyti švaresnį ir sumažinti degalų suvartojimą, taip sumažinant ir į aplinką išmetamas emisijas“, – pranešime cituojamas Panu Kopra, „Neste“ vykdomasis viceprezidentas atsakingas už rinkodarą ir paslaugas.

Pasak P. Kopros, naujoji „Futura“ praturtinta trintį automobilio variklyje sumažinančiais priedais – jie padeda suformuoti ploną plėvelę tarp stūmoklio ir cilindro sienos. Tuomet variklis degalų suteikiamą energiją gali naudoti efektyviau, o tai nulemia mažesnį jų suvartojimą.

Be to, naujieji priedai palaiko variklio švarą, prailgindami jo tarnavimo laiką.

Tinka hibridiniams automobiliams

Palyginti su įprastu benzinu, naujoji „Futura“ nulemia ir mažesnes šiltnamio efektą sukeliančių dujų emisijas. Tam įtakos turi mažesnis šio benzino, kuris taip pat apsaugo nuo korozijos, sunaudojimas bei švariau dirbantis variklis. Abiejų rūšių „Futura“ benzinas yra itin rekomenduojamas hibridiniams automobiliams.

Naujasis „Futura“ benzinas pardavinėjamas daugiau kaip 1000 „Neste“ degalinių Baltijos šalyse, Suomijoje ir Rusijoje (Sankt Peterburgo srityje).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)