Antradienį bus truputį karščiau nei pirmadienį. Nelis, o danguje kai kur sukinėsis debesys. Neatgaivins net vėjas, kuris bus pietinių krypčių.

Vilniaus ir Kauno padangėje protarpiais pasirodys tai didesni, tai mažesni debesys. Naktį bus apie 16, dieną apie 28–29 laipsnius karščio. Šiauliuose naktis giedra, o dieną galimas nedidelis debesuotumas. Naktį temperatūra sieks 14, įdienojus 28 laipsnius karščio. Pajūryje vyraus skaidrus dangus. Naktį termometrai fiksuos 16, dieną 25 laipsnius karščio.

Trečiadienį be didesnių pokyčių. Vilniuje ir Kaune dangumi irsis debesys, nelis. Naktį temperatūra sieks 16, dieną 29 laipsnius karščio. Šiauliuose bus giedra. Naktį vyraus 15, dieną 28 laipsnių karštis. Pajūryje taip pat netrūks saulės. Naktį bus apie 16, įdienojus apie 26 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį gegužė iškeliaus ir su savimi išsineš tropinius karščius. Šalyje temperatūra smuks truputį žemiau, suksis gaivus šiaurės, šiaurės rytų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse vyraus skaidrus dangus. Naktį termometrai rodys 15, dieną 25 laipsnius šilumos. Šiauliuose visos paros metu numatomas giedras dangus. Naktį bus apie 13, įdienojus apie 23 laipsnius šilumos. Pajūryje taip pat giedra. Naktį vyraus 15, dieną 23 laipsnių šiluma.

Penktadienį, pirmoji vasaros diena, jau bus gerokai gaivesnė. Stiprės šiaurės rytų krypties vėjas.

Kritulių nenumatoma, daug kur išsilaikys saulėtas dangus. Vilniuje ir Kaune naktį temperatūra svyruos apie 12, dieną apie 19–20 laipsnių. Šiauliuose naktį vyraus 10, dienos metu 18 laipsnių šiluma. Pajūryje naktį termometrai rodys 12, įdienojus 19–20 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, šeštadienis bus giedras, temperatūra kils truputį aukščiau.

Sekmadienį vėl grįš vasariški karščiai, temperatūra daug kur svyruos apie 25 laipsnius, tačiau dangų niaukstys debesys, galime sulaukti taip reikiamo lietaus.