Federacijos atstovas teigė, kad P.Troussier atlyginimas sieks 50 tūkstančių eurų per mėnesį plius premijos.

Penkiasdešimtmetis P.Troussier, kurio paskutinis darbas buvo Prancūzijos aukščiausiosios lygos "Marseille" komandos trenerio postas, prie Maroko rinktinės vairo pakeis Badou Zakį, kuris atsistatydino Maroko rinktinei neiškovojus kelialapio į 2006 metų Pasaulio čempionatą Vokietijoje.

P.Troussier yra pravardžiuojamas "baltuoju raganiumi" dėl sėkmės dirbant su Afrikos šalių rinktinėmis - Dramblio Kaulo Krantu, Nigerija ir Pietų Afrikos Respublika. P.Troussier per savo karjerą taip pat yra treniravęs Japonijos, Kataro ir gimtosios Prancūzijos rinktines.

Paskutiniuosiuose Pasaulio čempionatuose 1998 ir 2002 metais jis treniravo atitinkamai Pietų Afrikos Respublikos ir Japonijos rinktines.

P.Troussier vadovaus rinktinei, kurios pagrindą sudaro Prancūzijoje žaidžiantys futbolininkai. Pirmas rimtas prancūzo išbandymas prie Maroko rinktinės vairo bus kitąmet vyksiantis Afrikos Tautų taurės čempionatas.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją