„Aš esu labai laimingas žmogus, kuris svajoja atsargiai, nes visos mano svajonės išsipildo“, – dar pokalbio pradžioje paprašytas prisistatyti sako laidos svečias.

Paklaustas, kaip pats atranda balansą, T. Deržanauskas atsako:

„Labai svarbu suprasti visas suinteresuotas puses ir, netgi pasakyčiau, tvarkytis su savo gobšumu vienoje ar kitoje pusėje ir sugebėti pasakyti, man yra gana“.

Tomas Deržanauskas ir Saulius Jovaišas

Kalbėdamas apie tai, koks yra vadovas, svečias save įvardija kaip vadovą, kuris siekia rezultato ne tik remdamasis vien rodikliais, tačiau ir turėdamas aiškią, į priekį stumiančią viziją.

„Jeigu mes turime aiškią viziją ir labai aiškiai komunikuojam, kodėl kompanija egzistuoja, koks yra tikrasis jos „kodėl“, tai darbuotojų, vedinų tos vizijos, kuriamas rezultatas kompanijai yra gero vadovavimo pasekmė. Tuo metu vadovams yra labai didelė rizika matyti rezultatą kaip priežastį. Rezultatas yra pasekmė aiškaus vizionieriško vadovavimo, paremto kompanijos vertės kūrimu ir naujomis idėjomis“, – sakė laidos svečias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)