Kaukes dėvėję užpuolikai ėmė mėtyti kėdes ir indus. Vienas iš liudininkų teigė, kad vaizdas buvo šokiruojantis – „lyg būtų užpuolusi šunų gauja“, o visur „taškėsi kraujas“.

Keletą užpuolikų policijai pavyko sulaikyti. Vienas iš jaunuolių buvo apsivilkęs Kijevo CSKA grupės sportinius marškinėlius. Jis labai stebėjosi, kodėl jį sulaikė ir siūlė peržiūrėti vaizdo įrašą. Jo žodžiais, tai anglai pradėjo mėtyti kėdes, o ne jis su draugais.

Atakoje nukentėjo vyresnio amžiaus „Liverpool“ sirgaliai. Vienas 50-metis interviu „Daily Mirror“ pasakojo: „Tiesiog vakarieniavome. Čia atvykome ne dėl tokių dalykų, o pažiūrėti futbolą“.

Incidento vietoje iki vidurnakčio dirbo sustiprintos policijos ir nacionalinės gvardijos pajėgos.

Penktadienį taip pat UEFA paskelbė, kad 2019-2020 metų Čempionų lygos finalas vyks Stambule, 76 tūkst. vietų olimpiniame stadione. Jame jau vyko Čempionų lygos finalas 2005 metais. Tuomet triumfavo „Liverpool“ komanda, po 11 m baudinių serijos įveikusi „Milan“ futbolininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)