Ž. Stakėnas plovykloje krečia išdaigas šeimai

Nors šiuo metu miesto centre gyvenanti televizijos laidų vedėjo Žygio Stakėno šeima atsisakė savo BMW markės automobilio ir prireikus naudojasi tik žinomo vyro mamos automobiliu Toyota Corolla, transportą laiko svarbia kiekvieno gyvenimui detale.

„Tiesą sakant, niekada nesureikšminome automobilių. Turime šunį ir du vaikus, todėl visiškai prižiūrėti švarą yra sunku. Viskas proto ribose, tad tikrai leidžiame vaikams valgyti automobilyje (juokiasi). Vėliau jau važiuojame į plovyklą. Tiesą sakant, anksčiau ir pats mėgdavau nusiplauti automobilį kieme ar sode, kur vaikai uždirbdavo pinigų plaudami mūsų ir draugų automobilius“, – su šypsena kalbėjo

Tiesa, jis prastebėjo, jog automobilį visada nuplauna prieš vykdamas vesti renginio, nes tai – svarbi įvaizdžio detalė.

Humoro jausmo nestokojantis vyras prasitarė, jog kai visa šeima vyksta į plovyklą, jis netikėtai kiek praveria automobilio langą ir taip vanduo užtikšta ant nieko nenutuokiančių vaikų ar žmonos. „Tik nedaug. Parašykite“, – juokdamasis sakė jis.

Renginių vedėja A. Grigaliūnienė rūpestį automobiliu patiki vyrui

Du vaikus auginanti renginių organizatorė ir vedėja Agnė Grigaliūnienė vienu automobiliu dalijasi su vyru ir džiaugiasi, jog jo švara ir tvarka rūpinasi tik jis. „Aš esu laiminga moteris ir žinau, kad tuo visada pasirūpins vyras. Tiesa, turbūt ir pati numanote, jog auginant du vaikus, steriliai švaraus automobilio turėti nepavyks (juokiasi)“.

Agnė Grigaliūnienė

Vardan vaikų sveikatos pora stengiasi nenaudoti cheminių ploviklių ar kitų priemonių, kurios galėtų sukelti alergijas, tačiau vis tiek palaiko švarą. Na, o paklausta, kas svarbiausia jos automobilyje ir koks jis būtų, jei galėtų pasirinkti savo svajonių automobilį, Agnė prasitarė, jog svarbiausia, kad jis gerai važiuotų, puikiai grotų muzika ir būtų tamsios spalvos, pavyzdžiui, tamsiai pilkas.

Diletos Meškaitės-Kisielienės automobilis turi vardą

Grupės „Queens of Roses“ merginų vairuotoja vadinama atlikėja Dileta Meškaitė Kisielienė sako, jog ne veltui jos baltas automobilis pelnė murzės pravardę. Šiandien ją, tarsi kokį įnamį, taip vadina tiek vyras, tiek ir draugai.

„Ji balta, todėl visada atrodo purvina. Dažnai tenka su visais daiktais, lagaminais vykti į koncertus, todėl švarą palaikyti sunku. Nors visada prieš koncertą nuplaunu, grįžtame jau purvinu automobiliu. Man visada patinka kai automobilyje yra švara. Tuomet ir geresnių minčių kyla, ir važiuoti ramiau.

"Queens of Roses" FOTO: Dainius Teišerskis

Tik negaliu pakęsti pedantiškos tvarkos. Man patinka kai daiktų yra nedaug, bet tvarkinga. Žinau, kur ir kas turi savo vieta, nepaisant to, ar tai gražu, ar ne“, – pasakojo ji.

Dileta juokaudama prisiminė, jog ženklas, kad vyras buvo paėmęs jau automobilį – pernelyg toli nustumta vairuotojo kėdė. „Jis aukštas, todėl kai prisėdu už vairo, visada žinau, kada jis buvo paėmęs mano automobilį, nes reikia iš naujo viską nustatyti“, – juokėsi ji.

Prieš dešimtmetį vairuotojo pažymėjimą gavusi, tačiau visą šį laiką nevairavusi Diletos kolegė Akvilė Kisielienė sakė, jog grupės merginos jau svarsto savo vairuotojai padovanoti automobilių plovyklos abonementą. „Ji tikrai to verta ir galbūt tuomet murzė taps blizge?“, – juokėsi atlikėjos.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)