Pasak vaikino, jis išsiuntė šias lauktuves dar kovo mėnesį, o pakeliui siuntinys dingo, tačiau tokios atomazgos nesitikėjo.

„Šių metų kovą išsiunčiau bičiuliui į JK (Jungtinę Karalystę – DELFI) siuntą, kurioje buvo šakotis ir daug kitų dalykų. Siunta dingo, bet šiandien va atsirado! Tik nukeliavo ne bičiuliui, o atgal man.

Dėžės kondiciją sunku nupasakoti žodžiais, nes nežinau, ką ir kiek reikėjo daryti, kad iš jos liktų toks darinys. Viduje buvęs šakotis tapo tuo, ką matote nuotraukoje. Jaučiu, kad tai viena geresnių mano gyvenimo investicijų“, – teigė jis.

DELFI susisiekė su Lietuvos pašto atstove spaudai Vaida Budriene ir prašė pakomentuoti šį incidentą.

Pasak jos, Lietuvos valstybė yra nustačiusi ką galima siųsti ir ko negalima.

„Nežinome, kaip yra Jungtinėje Karalystėje, bet Lietuvoje reikia remtis taisyklėmis, kurias galima rasti post.lt puslapyje, ir įvertinti, koks yra siunčiamas daiktas. Šakotis yra trapus, todėl turėjo būti supakuotas į tokią pakuotę, kuri atlaikytų 7 arba 8 kartus didesnį spaudimą. Taisyklėse parašyta, kad tokio tipo siunta turi būti taip supakuota, kad metant iš 1.5 m nesudužtų ar nesutrupėtų“, – DELFI sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)