Dar trečiadienį A lygoje sužaidęs 90 minučių, J. Marazas ketvirtadienį ryte jau mindžiukavo oro uoste, kur laukė, galbūt, gyvenimo kelionės.

„Turėsiu dvi treniruotes ir vienas rungtynes. Nežinau, ko iš manęs tikimasi, todėl pasistengsiu būti savimi ir parodyti tai, ką moku“, - prieš išvyką kalbėjo kvietimo į jaunių (iki 19 metų) rinktinę sulaukęs šį sezoną jau keturis įvarčius įmušęs J. Marazas.

Prieš dvejus metus, atstovaudamas Vilniaus „Ateities“ komandai 17-mečių Elitinės lygos finale saugas įmušė įvartį, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, padėjo jo atstovaujamai komandai užsitikrinti čempionės titulą.

Iškart po to, J. Marazas patraukė „Trakų“ dėmesį ir pirmajame sezone tapo vienu geriausių B komandos žaidėjų. Tai garantavo jam vietą A komandoje, kurioje debiutinį įvartį įmušė būdamas vos septyniolikos.

Šiemet futbolininkas tapo tvirtu pagrindo žaidėju, o tai nepraslydo pro Veronos klubo skautų akis. „Hellas“ šį sezoną Italijos „Seria A“ pirmenybėse liko priešpaskutinė ir kitą sezoną žais antrajame pagal stiprumą Italijos čempionate. Paskutinės šio sezono „Hellas“ rungtynės sutapo su legendinio Gianluigi Buffono atsisveikinimu. Turino „Juventus“ laimėjo 2:1, o „Hellas“ futbolininkai gražiai išlydėjo Italijos legendą.

J. Marazas į Lietuvą grįš sekmadienį. Tądien „Trakai“ pradės pasirodymą 2018 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyre.

Per ketverius metus iš „Trakų“ buvo perpirktas ne vieno jauno futbolininko kontraktas: Roko Stanulevičiaus (iš Izraelio), Davido Aršakiano (iš JAV), Almos Wakili (iš Makedonijos). Nuomos pagrindais Čekijoje žaidžia geriausias praėjusio sezono jaunasis A lygos futbolininkas Oscaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)