Princas Williamas ir Kate Midleton nedalyvavo šventėje Bakingamo rūmuose artėjančio princo Charleso 70-mečio proga ne todėl, kad negerbtų tėvo, rašo people.com.

Tą popietę princo Williamo laukė kitas svarbus įvykis – jis buvo Mančesterio katedroje, kur vyko 22 žuvusiųjų ir kitų Mančesterio arenos išpuolio aukų pagerbimas.

O balandžio 23 d. princą Louisą pagimdžiusi Kate naudojasi motinystės atostogomis, kurios truks apie pusę metų. Tiesa, tai nereiškia, kad ji absoliučiai nesirodys oficialiuose renginiuose.

Kadangi Harry ir Meghan sutuoktuvės buvo svarbus karališkosios šeimos įvykis, Kate jose dalyvavo. Tikėtina, kad birželį ji dalyvaus ir Raitosios sargybos parade (Trooping the Colour) karalienės Elžbietos gimimo dienos proga (2015 m. Kate dalyvavo šiame parade, nors jai dar buvo motinystės atostogos po princesės Charlottės gimimo).

Po sužadėtuvių lapkričio mėn., Williamas su Kate iš karto priėmė Meghan į karališkąją šeimą, o tarp dviejų moterų iš karto ėmė megztis bičiulystė. Kate ir Meghan (abiem po 36 m.) draugystei padeda ir kaimynystė Kensingtono rūmuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)