Apie tai, kad planetos pirmenybėse teks ryšėti kapitono raištį, H. Kane'ą rinktinės strategas Garethas Southgate'as informavo prieš kelias savaites, tačiau oficialiai tai patvirtino tik antradienį.

H. Kane'as pelnė 41 įvartį pastarąjį sezoną ir su „Hotspur“ anglų „Premier“ lygoje finišavo trečias.

„Neįmanoma nesvajoti apie galimybę kelti į viršų pasaulio čempionato trofėjų. Tai juk reikšmingiausias turnyras planetoje, – BBC kalbėjo H. Kane'as. – Tikiu, kad galime laimėti. Aišku, gali bet kas. Tikrai nesėdėsiu čia ir nesakysiu, kad tai neįmanoma, mes tikrai galime jį laimėti“.

Apie troškimą laimėti bet kokiose varžybose prakalbęs puolėjas sakė, kad visa komanda to nori: „Tikrai verta pakovoti dėl to. Esu tikras, kad visi svajojame apie taurę ir tokį šansą reikia išnaudoti“.

H. Kane'as pripažino, kad anglai nėra pasaulio čempionato favoritai.

Harry Kane'as ir Garethas Southgate'as

„Tačiau pažiūrėkite į „Liverpool“. Niekas nesitikėjo, kad ši komanda žais UEFA Čempionų lygos finale. Matome ir „Manchester United“ grįžta į šlovingas Alexo Fergusono dienas – jie turi jauną komandą ir gali dominuoti „Premier“ lygoje daug metų, – kalbėjo Anglijos rinktinės kapitonas. – Tikiu, kad ir mes galime pabandyti sukurti kažką panašaus. Visi kiti rezultatai mūsų tikrai netenkins“.

Anglija pasaulio čempionate, kuris vyks birželio 14 – liepos 15 dienomis, žais G grupėje su Belgija, Panama ir Tunisu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)