Socialiniame tinkle „Twitter“ atsirado šimtai įrašų, kuriuose internautai tikina pastebėję, kaip karietoje kartu su savo vyru riedanti M. Markle nusikeikia.

Akimirka, kurioje nuotaka, regis, ištaria keiksmažodį prasideda jaunosios juoku, tačiau netrukus ranką prie krūtinės pridėjusi ir kartu su princu Harry Vindzoro pilį paliekanti Meghan rėžia: „Oh f***!“.

Tiesa, ne visi yra linkę manyti, kad šioje scenoje Sasekso kunigaikštiene tapusi M. Markle nusikeikia. Atsirado tikinančių, jog tai tebuvo frazė: „Oh, wow!“ (liet. Oho).

Įdomu tai, kad ne tik jaunoji galimai leido sau atsipalaiduoti. 25 minučių kelionėje karieta princas Harry pajuokavo apie būsimas linksmybes. „Dabar esu pasiruošęs kokteiliui“, - tarė jis.

Anksčiau šią dieną, princas Williamas, bendraudamas su jaunikiu, taip pat nestokojo geros nuotaikos ir leptelėjo: „Tavo kelnės per siauros“.

Šmaikštumo šiai šventei suteikė ir Kembridžo kunigaikštienės Kate Middleton vaikai – princas George'as ir princesė Charlotte, kuriems vestuvėse buvo patikėti pažo ir pamergės vaidmenys.

Princo Williamo vaikai spėjo pavergti milijonus žiūrovų širdžių savo nuoširdžiomis emocijomis, žaismingumu ir miela apranga.

Viename iš kadrų princesė Charlotte rodo liežuvį, kitame – matyti princas George'as, mielai besislepiantis nuo fotografų dėmesio už tėčio kojų.

Iškilmėse dalyvavo ir daugiau karališkosios šeimos narių vaikų – visi jie ceremonijos pradžioje ėjo susikibę už rankų.

Princo Harry ir M. Markle vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)