Iškart po šio įvykio S. Jasaičio advokatas Albertas Bandžius TV laidoje pareiškė, kad atlikėjos ir jos galimo naujo širdies draugo Vaido santykiai puoselėjami jau ne vienerius metus.

„Aš labai rimtai ir labai atsakingai kalbu, ne veltui sakoma, kad Lietuva maža ir yra švogerių kraštas. Su lėktuvu, su kuriuo skrido ponia pirmadienį skrido žmonės, kuriuos aš pažįstu. Jie matė, kad jie kartu lipo į lėktuvą ir kartu skrido. Tai buvo Oksana ir Vaidas. Vėliau, kaip išaiškėjo, jie bendrauja nuo lapkričio mėnesio. Bet ne nuo 2017 metų. Jie bendrauja nuo 2016 metų lapkričio. Nuo tada, kai mano klientas Simas Jasaitis žaidė Italijoje. Štai todėl, matyt, ji ir nenorėjo važiuoti paskutinį kartą į Italiją“, – laidoje „Ant bangos“ sakė krepšininko advokatas.

Vaidas Akramavičius: aš šokiruotas, kokiu būdu esu įtrauktas į šitą dramą

Tokias kalbas viešai išgirdęs V. Akramavičius neslėpė pykčio ir papasakojo savo įvykių versiją. Tiesa, interviu duoti telefonu verslininkas atsisakė, todėl bendravimas vyko raštu.

„Esu pasipiktinęs dėl paskleistos melagingos informacijos ir šmeižto per spaudą. Mes su Oksana Pikul nebuvome nei meilužiais, nei pažįstamais nuo 2016 metų – tuomet mes netgi nebendravome. Tą tikrai galiu patikinti, nes tuo metu aš gyvenau su kita moterimi ir net minties apie naujus santykius neturėjau“, - DELFI pareiškė verslininkas.

Po atostogų Kipre su O. Pikul 33-ejų metų vyras žiniasklaidoje pelnė galimo meilužio etiketę. Savo vardą regėti šalia Jasaičių santykių dramos Vaidas norėjo mažiausiai, mat jiedu, kaip tvirtina pašnekovas, su dainininke yra draugai, o ne pora.

„Tai pažeidžia mano teisę į privatų gyvenimą. Aš šokiruotas, kokiu būdu esu įtrauktas į šitą dramą, nekompetentingo teisininko dėka, kuris bet kokia kaina mėgina man prilipinti meilužio etiketę tam, kad turėtų naudos savo kliento byloje. Nesuprantu, kaip ne gėda tokiam teisininkui dalyvauti šioje byloje, kai pats yra labai negarbingai kovojęs su net trimis žmonomis. Keista, kad šioje byloje jis vaidina labai gerą advokatą, nors jo žodžiai prasilenkia su realybe. Gėda turėtų būti tokiam advokatui“, - kartojo V. Akramavičius.

Paklaustas, nuo ko prasidėjo bendravimas su šiuo metu skyrybų dramą išgyvenančia O. Pikul, Vaidas atskleidė, kaip ši pramogų versle žinoma moteris atkreipė jo dėmesį.

„Su Oksana ėmėme bendrauti nuo 2018 metų kovo mėnesio. Jai, kaip moteriai, buvo sunku išgyventi ši sunkų periodą. Palaikiau ją, daug kalbėjomės. Ji nepaprastai šiltas ir geras žmogus, mylinti mama, nuoširdi pašnekovė, teisingų pažiūrų moteris. Sunku būtų ja nesižavėti. Tai grožio ir išmonės derinys. Jos darbštumas ir teisingas gyvenimo požiūris turėtų sužavėti bet kurį, esantį jos kelyje. Nustebau, kaip tokią moterį galima palikti vieną“, - atviravo jis.

Verslininkas netiki, kad jo bendravimas su Oksana galėjo kaip nors pakenkti jos santuokai, todėl dabartinę situaciją jis stengiasi vertinti šaltu protu: „Tikrai neįžvelgiu savo kaltės. Kaip ir minėjau, su O. Pikul bendrauti pradėjome 2018 metų kovą, tad įtakos jų santykių krizei neturiu išvis. Streso nepatiriu ir niekas mano gyvenime stipriai nepasikeitė“.

Konfliktas su Simu Jasaičiu

Balandžio 20 d. S. Jasaitis kartu su advokatu atvyko į policijos komisariatą Vilniuje ir pateikė pareiškimą, prašydami krepšininką pripažinti nukentėjusiuoju po gautų grasinimų. Įtariamuoju sportininkas prašė pripažinti esą O. Pikul-Jasaitienei artimą žmogų, vardu Vaidas.

Buvo teigiama, kad S. Jasaitis sulaukė grasinančio pobūdžio telefono skambučio, kurio turinį papasakojo policijai, todėl buvo iškviestas į apklausą. Krepšininkas prisipažino, kad skambinęs asmuo „nieko gero nepasakė“.

Šį skambutį, apie kurį kalbėjo S. Jasaitis, V. Akramavičius DELFI prisipažino žinantis, tačiau susisiekti su žymiu sportininku, anot pašnekovo, verslininkas norėjo dėl visai kitų asmeninių priežasčių.

„Mano skambutis Simui Jasaičiui neturi nieko bendro su Oksana Pikul išvis. Ir pats Simas tai puikiai žino! Panevėžyje teko girdėti apie save ir savo šeimą blogas kalbas, kurias tikėtina paskleidė jis, todėl paskambinau ir pasiūliau susitikti, aptarti detales. Neleisiu šmeižti mano šeimos. O pats Simas su advokatu šitą istoriją pervertė savo naudai. Tikėtina, kad kalbėti apie mano šeimą Simas panoro po to, kai išgirdo gandus, kad rodau dėmesį jo žmonai. Tai buvo pavydas, akivaizdu“, - tiki pašnekovas.

Paklaustas, kodėl, jo manymu, sugriuvo Jasaičių santuoka, Vaidas neslepia girdėjęs apie lengvabūdišką S. Jasaičio elgesį ir žalingus pomėgius. „Tad nenuostabu, kad jų santuoka ėmė braškėti“, - pridūrė jis.

DELFI taip pat domėjosi V. Akramavičiaus gyvenimo detalėmis – darbu, šeima ar santykių statusu, tačiau verslininkas į šiuos klausimus atsakyti nepanoro, teigdamas, kad tokia informacija yra privati.

Po interviu V. Akramavičius dar kartą pareiškė, kad jis ir O. Pikul yra draugai, o dėl šmeižto TV laidoje, kurioje dalyvavo A. Bandžius, vyras žada kreiptis į teismą.

Oksana Pikul: nesu vienuolė, kuri, vykstant skyryboms, verks į pagalvę

Iš atostogų Kipre grįžusi dainininkė dar šį antradienį DELFI teigė, kad jos ir S. Jasaičio skyrybos – tik laiko klausimas.

„Visų pirmą, mes su mano vyru, Simu Jasaičiu, po to, kai aš iškviečiau policiją dėl smurto artimoje aplinkoje, kartu nebegyvename ir nebesame šeima jau nuo sausio mėnesio. Mes nesame pora, mes nebeturime bendros buities. Esame laisvi žmonės, todėl savo laisvalaikį galime leisti kaip norime ir su kuo norime. Aš nesu vienuolė, kuri, vykstant skyryboms, verks į pagalvę. Aš esu pakankamai stipri ir savarankiška moteris, todėl gyvenu tokį gyvenimą, kokio aš noriu. Susitinku su kuo noriu, kavą geriu su kuo noriu ir atostogauju su kuo aš noriu. Aš nesu įsipareigojusi, tiesiog vis dar nutraukinėjama santuoka, kuri anksčiau ar vėliau bus nutraukta, bet aš esu laisva moteris“, - sakė ji.

O. Pikul įsitikinusi, kad bandymas jai pripiršti naują mylimąjį yra S. Jasaičio advokato A. Bandžiaus provokacija.

„Man tai labai panašu į Simo Jasaičio advokato purvinus žaidimus. Jis puikiai supranta, kad teisiškai manęs juodinimas ar bandymas man pripiešti vyrą atostogų metu neturi jokios prasmės. Mes nebesame šeima, nebesame pora. Mano vyras net nebemoka už namo komunalinius mokesčius. Tai eilinis Bandžiaus žingsnis. Galiu pasakyti, kad tai ne paskutinė mano kelionė – jų dar bus, tad aš mielai lauksiu savo serialo režisieriaus, vėlgi su fotografais bei jo paties vizitu, oro uoste, parvešiu jam lauktuvių“, - dėstė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (827)