„Knygų klube“ Holivudo legenda vaidins vieną iš keturių draugių, kuri gyvenimą semia pilnais delnais – nevengia plastinių operacijų ir trumpalaikių, neįpareigojančių santykių.

„Suvaidinti Vivjen nebuvo sudėtinga, tiesiog bandžiau galvoti ir elgtis taip, kaip tai daro dauguma vyrų. Vivjen turi daug meilužių, tačiau nė vienas iš tikro jai nerūpi. Ji sunkiai dirbanti moteris, nori viską kontroliuoti ir labai bijo pasirodyti pažeidžiama. Mes net sukūrėme užkulisinę istoriją, kodėl ši moteris būtent tokia. Ir, nors mano herojė visiškai kitokia nei aš tikrame gyvenime, įsijausti į vaidmenį buvo lengva todėl, kad visos moterys svajoja apie tokį gyvenimą“, – sako J. Fonda, kuri patirties meilės reikaluose turi išties nemažai – aktorė buvo ištekėjusi net tris kartus, deja, visos jos santuokos žlugo.

„Knygų klubas“ pasakos keturių neperskiriamų draugių (aktorės Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen ir Mary Steenburgen) istoriją. Diana neseniai palaidojo vyrą, su kuriuo santuokoje pragyveno 40 metų. Vivjena, vis užsukanti pas plastikos chirurgus, pirmenybę teikia trumpalaikiams, neįpareigojantiems santykiams. Šerona niekaip negali užbaigti jau pora dešimtmečių trunkančio skyrybų proceso, o Kerolės 35-erių metų santuoka praradusi bet kokį žavesį ir ugnelę. Tačiau visos draugių problemos lieka nuošalyje, kuomet jos kartą per mėnesį susirenka į tradicinį knygų klubą.

Paprastai draugės renkasi rimtą literatūrą, tačiau vieną vakarą Vivjena į susitikimą atvelka keturis „50-ies pilkų atspalvių“ egzempliorius. Iš pradžių truputį papurkštavę, likusios trys literatūros mylėtojos vis tik pradeda skaityti žymųjį romaną. Iš pradžių – atsargiai, tačiau sulig kiekvienu skyriumi vis labiau užsimiršdamos, vis skaisčiau žibančiomis akimis, padažnėjusiu kvėpavimu ir vėl atgimstančiais seniai bepatirtais jausmais. Diana ryžtasi vėl nueiti į pasimatymą. Vivjena sutinka seną meilę. Šerona leidžiasi į internetinių pažinčių džiungles, o Kerolė nutaria į vyro alų įmaišyti viagros.

Nuolat skatindamos bei palaikydamos viena kitą, ištikimosios draugės pradeda naują etapą ir vėl atranda gyvenimo skonį bei džiaugsmą.
„Iš visų kolegių aš viena esu tikrai nuoširdžiai ir niekieno neverčiama skaičiusi „50 pilkų atspalvių“ ir tai vyko gerokai anksčiau, nei sutikau vaidinti „Knygų klube“. Ir man visai negėda tai pasakyti garsiai. Puiku, kad tokie skirtingi žmonės kaip Christianas Gray ir Anastasia įsimylėjo vienas kitą. Tai šiuolaikinė pasaka šiuolaikinėms moterims“, – sako J. Fonda.

Nuotaikinga romantinė komedija „Knygų klubas“ primena, kad pradėti gyventi niekada ne vėlu. Žiūrėkite kinuose nuo gegužės 18 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)