Ryškaus favorito kol kas nėra. Apylygiai vertinami net trijų iš keturių finalininkų šansai: pasak lažybininkų, Maskvos CSKA triumfo tikimybė yra apie 44 procentus, Stambulo „Fenerbahče“ – apie 33 proc., o Madrido „Real“ – apie 23 proc.

Ir tik Kauno „Žalgirio“, kurio biudžetas yra keturis-penkis kartus mažesnis už visų jo varžovų Belgrade, galimybės kiek kuklesnės – apie 10 procentų.

Panaši nuomonė atsispindi ir įvairių ekspertų spėjimuose.

Štai oficiali Eurolygos svetainė apklausė po vieną visų į Eurolygos finalo ketvertą nepatekusių komandų žaidėją. Didžioji dauguma jų – net aštuonių iš dvylikos – pasisako už galutinę „Fenerbahčę“ pergalę.

Taip mano Louisas Olinde, Vladimiras Štimacas, Andrea Cinciarini, Adamas Hanga, Nemanja Nedovičius, Bojanas Dubljevičius, Branko Lažičius ir Marcelinho Huertas.

Deshaunas Thomas renkasi Madrido „Real“, o Ioannis Papapetrou – CSKA.

Anthony Gillas iš Maskvos srities „Chimki“ neįvardijo nugalėtojo – jis nenurašo nė vienos komandos.

Ir tik Lukas Lekavičius iš Atėnų „Panathinaikos“ tiki „Žalgirio“ stebuklu.

„Aš manau, kad laimės „Žalgiris“. Čia yra tik dvejos rungtynės ir paprastai laimi tos komandos, kurios būna laikomos favoritėmis nuo pat pradžių. Bet ne visada. Tai – rungtynės 50 prieš 50, o „Žalgiris“ yra mano buvusi komanda, todėl tikiuosi, kad ji ir laimės.

Linkiu žalgiriečiams sėkmės ir viliuosi, kad jiems pavyks tai padaryti.

MVP prizas atiteks Kevinui Pangosui. Jis visą sezoną žaidė stabiliai gerai ir yra komandos lyderis. Taigi toks yra mano spėjimas“, – drąsiai pareiškė L. Lekavičius, pats tris sezonus vilkėjęs „Žalgirio“ aprangą.

Jo teigimu, „Žalgiriui“ Eurolygos finale sekmadienį teks grumtis su „Real“ klubu.

„Real“ stiprus kiekvienoje pozicijoje. Grįžo Sergio Llullas ir jis ketvirtfinalyje prieš mus buvo labai geros formos. Tai – Finalo ketvertas, tad visi čia gali laimėti“, – pabrėžė jis.
Eurolygos pusfinalių tvarkaraštis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)