Atlikėjos pasveikinti bei šią svarbią dieną būti su ja iš Lietuvos atvyko ir Simonos tėvai – Albertas ir Marija.

Simona apie šventę yra jau minėjusi ne kartą bei tai, jog dėl mokslų atlikėjai teko atsisakyti nemažai malonumų: kelionių į Lietuvą aplankyti artimųjų, laisvalaikio praleidimo su draugais.

„Tikrai nemažai bemiegių naktų praleista, dirbant prie darbų, rašant referatus ir ašarų išlieta dėl mokslų. Daug atidaviau universitetui, tiek savo laisvalaikio, tiek laiko, kuris galėjo būti skirtas aktorystės menams, muzikinei karjerai ar asmeniniui gyvenimui. Tačiau nė kiek dėl to nesigailiu ir tikrai džiaugiuosi savo sprendimu daugiausia laiko skirti būtent mokslams bei turėti garantą ateičiai“, - sakė atlikėja.

Simona mielai dalinosi įspūdžiais iš diplomų teikimo ceremonijos.

„Buvo nuostabu. Visa šventė buvo be galo organizuota, tiksli, universiteto darbuotojai labai malonūs, specialus personalas rūpinosi studentų aprangomis. Labai įdomi tvarka, pavyzdžiui, dėl kepurių: studentai, baigiantys magistro studijas, kepurėlės juostą turėjo laikyti kairėje, o bakalauro studijas – dešinėje.

Dėl aukšto bendro pažymių vidurkio, arba kitaip GPA, esu „National Leadership and Success Association” ir „Alpha Sigma Lambda is an Honor Society“ narė. Todėl dar gavau ir specialius medalius, juostas, kurios rodo asociacijų narystę, pasiekimus moksle bei aukštus pažymius. Labai džiaugiausi. Tikrai daug atiduodu mokslams ir išsilavinimui, todėl be galo smagu būti įvertinai”, - sakė Simona.

„Turiu pripažinti, kad smagiausia man dėl to, jog pas mane šiai progai atvažiavo šeima. Negalėčiau nieko kito norėti! Universiteto baigimo šventė kartu su šeima – man tai yra tobula. Net neįsivaizduoju šios dienos be jų”, - atviravo ji.

„Penktadienį grįžusi į namus radau juos pilnai papuoštus „Congratulations Grad“ atributika! Kol manęs nebuvo, tėvai sugalvojo papuošti namus su sveikinimais universiteto baigimo proga. Dabar čia, Amerikoje, visos parduotuvės yra pilnut pilnutėlės tokių dekoracijų. JAV – tai viena didžiausių metų švenčių tiek studentams, tiek jų artimiesiems.

Man buvo didelis siurprizas, kad namai papuošti blizgančiais sveikinimais, sienų ir lubų papuošimais, visur balionai ir pliušiniai žaislai. Likau nustebinta tėvų staigmenos ir sakiau, kad dabar turiu tiek džiaugsmo – tarsi vaikas, esantis saldainių parduotuvėje!“ - dėstė dainininkė.

Ceremonijai Simona ruošėsi grožio salone, kur specialistės jai atliko blakstienų ir veido procedūras. Pasak Simonos, spindinčius nagus ji darėsi ne tik pasipuošti universiteto baigimo šventei, bet ir naujo muzikos klipo filmavimui, kuris vyks jau šią savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)