Dar nė nepasirodžius visiems atlikėjams Ieva gerokai išsiveržė į priekį.

Ievos pasirodymo ištrauką oficialiame „Eurovizijos“ feisbuko profilyje jau pamėgo daugiau kaip 15 tūkst. žmonių. Ir šis simpatijų skaičius nuolat auga.

Slovėnė „Eurovizijos“ paskyroje sulaukė vos tūkstančio simpatijų, austras beveik trijų tūkstančių, dviejų tūkstančių – estė, tik kiek daugiau nei dviejų tūkstančių – Aleksandras Rybakas. Albanas jau surinko beveik 5 tūkst. paspaudimų „patinka“, o lyderiu laikytas čekas nesiekia nė dviejų.

Visiems atlikėjams atlikus savo dainas, Izraelio atstovė buvo surinkusi kiek daugiau nei penkis tūkstančius paspaudimų „patinka“, albanas – beveik 10, o Ieva – viršijo 19.

Antradienį I. Zasimauskaitė pirmą kartą stojo ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos ir sėkmingai įveikė pusfinalio barjerą. Po pusfinalio jos populiarumas pradėjo augti kaip ant mielių. Per kelias valandas po pirmojo pusfinalio Ievos pasirodymo ištrauka oficialiame „Eurovizijos“ feisbuko puslapyje surinko daugiau kaip 22 tūkst. paspaudimų „patinka“. Iki dabar jos dainos ištraukai simpatijas išreiškė apie 35 tūkst. feisbuko vartotojų.

Tokiu populiarumu negali pasigirti nė vienas „Eurovizijos“ dalyvis. Kai kurie iki šiol yra surinkę vos kelis šimtus paspaudimų „patinka“, kai kurie kelis tūkstančius, tačiau nė vienas nėra peržengęs net 10 tūkst. ribos.

DELFI primena, kad Ieva ant scenos lipo ketvirta. Lažybininkų nuomone, Ieva turėtų patekti į pirmąjį dešimtuką ir pelnyti septintąją vietą. Prieš kelias dienas jai buvo žadama ketvirta ar net trečia vieta.

Primename, kad aukščiausią vietą „Eurovizijoje“ iki šiol pasiekė 2006 metais dalyvavusi grupė „LT United“.

Finalo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)