Tai jau 28-asis čempionų titulas Miuncheno klubo istorijoje. Tiesa, ne tokio paskutinio lygos akordo laukė „Bayern“ gerbėjai, juolab, kad anksčiau bavarai Štutgarto komandą įveikė 13 kartų iš eilės.

Nerimo gerbėjams kelia ne tik netikėtas pralaimėjimas tokiu dideliu skirtumu prieš kitą šeštadienį vyksiančią taurės finalo dvikovą su Frankfurto „Eintracht“, bet ir Matso Hummelso trauma.

Gynėjas alaus laistynes aikštėje stebėjo su storai sutvarstyta pėda.

„Mes nuo suolelio neatsinešėme į aikštę to mentaliteto, kuris padėjo mums iškovoti čempionų titulą. Šios rungtynės ir mūsų pasirodymas nebuvo vertas čempionų vardo. Turime pabusti iki kitos savaitės“, – nusivylęs kalbėjo „Bayern“ kapitonas Thomas Mulleris.

Jam pritarė Niklas Suele: „Žaidėme siaubingai, aš taip pat“.

Miuncheno ekipos žvaigždė Arjenas Robbenas buvo prislėgtas ir nelabai norėjo švęsti.

„Mano nuomone, čempionų titulą reikėtų švęsti iš karto, kai jį užsitikrini. Su taure ir viskuo. Mūsų tokia pergalė, atnešusi čempionų vardą Augsburge. Taip darome Nyderlanduose, – kalbėjo A. Robbenas. – Tai turi vykti spontaniškai, kai esi nepaprastai laimingas. Dabar matome, kad tai svarbu. Tai reikėtų pakeisti – tai galėtų būti žinutė Vokietijos futbolo federacijai“.

Kartu su maždaug 1000 sirgalių „Bayern“ futbolininkai tradiciškai patraukė į Nokerbergo rajone esančią kavinę aplaistyti Vokietijos čempionų taurės.

This magic moment. ✨#MiaSanMeisterpic.twitter.com/3QEFEJZpCK
— FC Bayern US (@FCBayernUS) May 12, 2018

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją