Krepšininkas su „Panevėžio“ klubu buvo pasirašęs trumpalaikį kontraktą, o pasibaigus jo galiojimo laikui gavo pasiūlymą iš Kipro ekipos.

„Nebandėme Mato sulaikyti, kadangi krepšininkas dar prieš atvykdamas į komandą ieškojosi klubo užsienyje. Laikinas kontraktas baigėsi, o jis sulaukė pasiūlymo, todėl draugiškai išsiskyrėme“, - sakė „Panevėžio“ klubo direktorius Egidijus Karalevičius.

Praėjusiame sezone krepšininkas rungtyniavo Klaipėdos „Neptūne“, o prieš tai tris metus praleido JAV, atstovaudamas dviejų universitetų komandoms NCAA lygoje.

„Panevėžio“ komandos gretose krepšininkas sužaidė penkiose rungtynėse.

„Apollon“ komandos vadovai šiemet kelia aukštus tikslus, todėl nusprendė dar susistiprinti. Susigundžiau jų pasiūlymu. Taip pat džiugu, kad neteks vienam žaisti Kipre, jau dabar ten išvykę bent keli lietuviai. Sezonas ten trūksta penkis mėnesius, manau, kad dar sugrįšiu kažkur pažaisti“, - prieš išvykdamas apie savo planus pasakojo M.Niparavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją