Kelias dienas Trakuose viešintis šefas į Lietuvą atvyko „Apvalaus stalo klubo" kvietimu – kartu su jo komanda jis parengė vakaro meniu, apimantį brandžios klasikinės virtuvės patiekalus, įkvėptus sezono bei šefo įvairiapusės patirties. Išbandyti šefo siūlomo meniu į Trakus atvyko žinomi žmonės. Tarp jų buvo ir kulinarinių knygų bei TV laidų autorė Beata Nicholson. Čia ji atvyko su draugėmis ir savo anyta Paddy Nicholson.

„Mano anyta – gastronominė turistė. Ji gyvena viena, bet pakankamai daug keliauja, važiuoja į skirtingus miestus, kad nueitų į konkretų restoraną. Ji domisi kulinarija, jai labai svarbu maistas ir vynas, todėl kai ji atvažiuoja, mes būtinai einam į kokį nors restoraną. Šį kartą aplinkybės taip sutapo, kad pakviečiau ją atvažiuoti kartu į Trakus, kur gražus vaizdas, į pilį", – sakė degustacinėje vakarienėje apsilankiusi maisto rašytoja, verslininkė Beata Nicholson.

Pasak Beatos, kai ji su vyru ir vaikais nuvyksta į Angliją anytos gimtadienio proga ar tiesiog aplankyti, taip pat kartu lankosi restoranuose, skelbiama pranešime spaudai.

„Tai mūsų kasdienybės dalis – eiti į restoraną, valgyti maistą, skanauti gėrimus. Su anyta matomės dažnai – ji atvažiuoja į Lietuvą keletą kartų per metus. Mes taip pat važiuojame keletą kartų per metus, tad matomės kas keletą mėnesių", – sakė Lietuvoje garsi kulinarinių laidų ir knygų autorė.

Tiesa, išbandyti šefo siūlomo meniu taip pat atvyko maisto tinklaraštininkė, kulinarinių knygų autorė Renata Ničajienė, aktorė Monika Bičiūnaitė su sūnumi muzikantu Rapolu Gražiu, Violeta ir Artūras Baubliai, Rasa ir Arūnas Starkai, Aurelijus ir Aurelija Rusteikos bei kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)