Kaip informuoja organizatoriai, pirmoji „DeWalt Grand Prix“ lenktynių transliacijos diena – skirta egzotiškos technikos, BMW automobilių ir ištvermės lenktynių mėgėjams. 10 valandą šeštadienį transliacija prasidės „BMW Xtreme“ 45 minučių lenktynėmis: pastarosios itin populiarios Estijoje ir Suomijoje. Varžybose gali lenktyniauti tik „BMW 325“ modelio automobiliai.

Iškart po jų – legendų (mažų automobilių motociklų varikliais) varžybos. Tiek viena, tiek kita lenktynių serija – įdomios tiems, kurie linkę į vienodos technikos lenktynes, kur pagrindinis lemiantis faktorius – taktika ir sportininkų įgūdžiai, o ne skirtingi komandų biudžetai.

Prieš pat pusiaudienį startuos „NEZ“ – Šiaurės Europos zonos dalyviai su „Porsche GT3“ir „V8 Thundercars“ automobiliais. Visas šeštadienis Rygos Bikerniekų trasoje – taktinių lenktynių mėgėjams. „Mini endurace“ „BMW Xtreme“ lenktynėmis prasidėjęs šeštadienis baigiasi keturių valandų („BEC4H“) lenktynėmis, kuriose iš 19 dalyvaujančių komandų – 14 iš Lietuvos. Šios lenktynės startuoja 16.00 valandą, o po jų finišo – apdovanojimų ceremonija.

Šeštadienio varžybas bus galima stebėti paspaudus čia.

Sekmadienis skirtas daugiau trumpų lenktynių ir įvairesnės technikos mylėtojams. Transliacija gegužės 13-ąją prasidės 11.50 valandą trečiomis legendų lenktynėmis, kuomet spręsis pirmojo NEZ etapo nugalėtojai. 12.35 valandą startui ruošis „BaTCC“ lenktynių dalyviai. Tai – antroji lenktynių serija „DeWalt Grand Prix“ fiestoje, itin pamėgta Lietuvos sportininkų: tad tiesioginės transliacijos žiūrovai turės ne tik kur paganyti akis, bet ir galės atrasti savo favoritų. „BaTCC“ varžybos paprastai susideda iš dviejų važiavimų ir antrojo startas numatytas 15.30 valandą.

Visos kitos sekmadienį vykstančios lenktynės – egzotiškos ir istorinės technikos mėgėjams: Bikerniekų trasoje ratus suks „VAZ, „Volga“, „Formula“ automobiliai, kurių kovas bus galima išvysti paspaudus nuorodą čia.

Daugiau apie dalyvius ir varžybų rezultatus rasite „DeWalt Grand Prix“ renginio organizatoriaus interneto svetainėje www.batcc.eu .

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją