Lisabonoje dirbanti DELFI komanda kviečia pasivaikščioti po eurovizinį miestelį, kuriame, prie pat Altice arenos, įkurtas žurnalistų centras, gerbėjų zona ir konferencijų salės.

DELFI primena, kad Ieva Zasimauskaitė jau pateko į finalą. Su Lietuvos žiniasklaida Ieva bendravo jau grįžusi į viešbutį. Kaip ji jautėsi išgirdusi, kad patenka į finalą? Panašiai, kaip ir Lietuvoje, kai išgirdo, kad laimėjo atrankas, teigė I. Zasimauskaitė.

Šio pasirodymo metu bučinio nebuvo, nors visų repeticijų metu Marius Ievą pabučiuodavo. „Nepabučiavo?“ – nusijuokė Ieva, patvirtindama, kad emocijų buvo tiek daug, kad sunku prisiminti smulkmenas.

„Ašaros kaupėsi, tai galvojau, kaip sudainuoti“, – pasakojo Ieva. Tik nulipusi nuo scenos ji pirmiausia savo komandos paklausė, ar apskritai sudainavo paskutines eilutes.

„Emocija buvo tokia stipri! Norėjau, kad jis kuo greičiau apkabintų mane ir paslėptų savo glėbyje, nes emocija buvo labai stipri, stipriausia, kokią aš esu turėjusi Lietuvoje, repeticijose, generalinėse repeticijose. Finale bučinys gal ir bus“, – nusijuokė I. Zasimauskaitė.

Iki savo pasirodymo Ieva stengėsi kuo labiau susikaupti, meldėsi ir ieškojo savyje ramybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)