Buvęs "FBK Kauno" vyriausiasis treneris, o dabar - Algimanto Liubinsko asistentas Lietuvos rinktinėje, ekspertų buvo įvardintas kaip vienas iš favoritų pakeisti netikėtai klubą palikusį George`ą Burley.

Vis tik V.Romanovas pareiškė, kad klubas neskubės paskelbti naujo trenerio, ir pridūrė, kad tai bus "gerai žinomas specialistas, sugebėsiantis pakelti Škotijos čempionato lyderius į dar aukštesnį lygį".

Nors teigiama, kad G.Burley komandą paliko dėl nesutarimų su V.Romanovu, pats verslininkas iš Lietuvos viešai padėkojo buvusiam treneriui už darbą: "Noriu padėkoti G.Burley už jo indėlį per tuos keturis mėnesius".

"Tačiau mes neatsisakome savo tikslų: nuolat džiuginti Edinburgo sirgalius Škotijos čempionų titulais ir solidžiais pasirodymais UEFA Čempionų lygoje," - teigė V.Romanovas, neseniai padidinęs turimų "Hearts" akcijų dalį iki 55,5% ir pateikęs pasiūlymą supirkti likusias akcijas.

"Taip pat norėčiau paneigti, jog treneriu gali tapti Valdas Ivanauskas, - tęsė V.Romanovas. - Jis dirbo klube kaip trenerio padėjėjas ir toliau galės tai daryti, jei tai tenkins naują trenerį."

Realiausiais kandidatais užimti laisvą "Hearts" trenerio postą laikomi 72-ių Seras Bobby Robsonas, anksčiau treniravęs "Newcastle", ir buvęs "Parma" strategas Nevio Scala.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją