Iš publikuotų istorijų išrinkome tris daugiausiai skaitytojų dėmesio sulaukusius pasakojimus, o jų autoriams D. , Eimučiui ir A. padovanosime „Artistry Hydra-V“ makiažo pagrindus, kurie idealiai tinka moterims, ieškančioms lengvo ir plono odos padengimo.

Makiažo pagrindas

Šis makiažo pagrindas padeda užmaskuoti netobulumus bei sukuria natūraliai atrodančios ir švytinčios odos efektą. Makiažo pagrindas praturtintas Norvegijos fjordų vandeniu, havajietiškomis akai uogomis bei šviesą atspindinčiomis dalelėmis. Šie ingredientai padeda išlaikyti drėgmę ir švytėjimą. Specialiai sukurta 6 atspalvių paletė prisitaiko prie jūsų odos tipo ir suteikia nepriekaištingą įvaizdį. „Artistry Hydra-V“ makiažo pagrindas yra patikrintas dermatologų, tinka jautriai odai bei apsaugo nuo UV spindulių.

Prizus bus galima atsiimti redakcijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją