„Esu įsitikinusi, kad oda atspindi mūsų įpročius ir visą organizmo sveikatą, todėl jei netinkamai ją prižiūrėsime, pasekmių galime iš karto ir nepastebėti, tačiau po kelių metų tai pasimatys. Odos klinikoje diagnostinis aparatas parodė, kad nors žvakučių ant torto daugėja ir šiais metais jau sukaks 27-eri metai, veido odos amžius – kol kas 22-eji“, – džiaugėsi tituluota gražuolė.

Pasiteiravus, kaip atrodo kasdienė Rūtos Elžbietos veido odos priežiūra, ji tikina, kad ji yra gana paprasta.

„Visada nuvalau veidą micelininiu vandeniu, jautriai odai skirtą prausiklį. Ar būtų žiema, ar vasara naudoju dieninį kremą su SPF. Vakare – serumą ir naktinį kremą su drėkikliais. Stengiuosi kas savaitę po įtemptų darbų atrasti laiko sau ir susikurti poilsio oazę, ar pagulėti pirtyje, ar karštoje vonioje su įvairiais aromatiniais aliejais, atlikti šveičiamąją procedūrą kūnui ir veidui bei pasilepinti kaukėmis“, – savo grožio paslaptimis dalinosi gražuolė.

Veido odos diagnostika

Rūta Elžbieta neslepia, kad iš šono gali atrodyti, jog jos gyvenimas yra labai paprastas ir jame nėra jokio nuovargio, tačiau taip nėra. Kaip pati sako, kartais tenka sunkiau padirbėti, neišsimiegoti, todėl ji nuolat domisi, kiek tai turi įtakos jos veido odos būklei. Todėl ir šį kartą ir nusprendė atlikti profesionalią veido odos diagnostiką, kuri parodė, jog nuovargis – ne didžiausias Rūtos Elžbietos gražios odos priešas. Modernus diagnostinis aparatas išdavė ir paryškino ankstesnius jos piktnaudžiavimus saulėje.

„Giliuosiuose odos sluoksniuose pastebėjome pigmentacijos paryškėjimus, kuriuos išspręsime sudarydami individualią odos priežiūros programą. Na, o vizito metu paruošėme jos odą vasarai. Odos tonusui pakelti buvo atliktas veido odos masažas, taip pat atlikta veido odos imunitetą stiprinanti procedūra su rūgštimi bei veido kaukė su deguonimi. Profesionaliomis priemonėmis nusluoksniavus negyvas odos ląsteles ir organinėmis rūgštimis suaktyvinus odoje įvairius procesus – Rūtos Elžbietos oda saulėto sezono metu įgaus daug tolygesnį atspalvį bei rusva odos spalva išliks daug ilgiau“, – pranešime spaudai teigė „Manoda“ odos priežiūros specialistė Monika Launikaitytė.

Rūta Elžbieta teigia, kad po procedūrų jos oda išties atrodo daug gražiau, o kas svarbiausia – reikia kur kas mažiau kosmetinių priemonių. Ir nepaisant to, jog jos oda atrodo jauniau, ji teigė po diagnostikos kur kas įdėmiau dabar besirūpinanti apsauga nuo saulės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)