Ši diena ypatinga – antrąją repeticiją per TV ekranus stebės tarptautinė komisija ir pateiks savo balus, kurie rytojaus vakarą bus sumuojami su žiūrovų balsais.

Su DELFI pirmadienio rytą, prie pat arenos durų, bendravusi Ieva iš karto įspėjo, kad kalbėti gali tik trumpai – dingsta balsas. „Vakar buvo labai sunki diena, nes reikėjo labai daug šnekėti. Šiandien visi tausoja mano balsą, nes jaučiu, kad kimsta labai, bet čia turbūt nuo stresiuko labiau kimsta... Na, nežinau. Bus matyti ant scenos, – kalbėjo Ieva. – Jaudinuosi truputėlį, bet darysiu viską, ką išmokau iki šiol.“

Sekmadienio vakarą mėlynuoju kilimu žengusi I. Zasimauskaitė avėjo aukštakulnius. Tai jai buvo tikras iššūkis. Po tris valandas trukusios ceremonijos Ievos pėdas nusėjo pūslės. Ar tai nesukels nepatogumų pasirodymo metu? „Viskas gerai, nes būsiu basa. Nereikės nieko avėti“, – pasirodymo detalę išdavė Ieva.

Šiandien arenoje vyks dvi repeticijos. Pirmosios metu turėtų paaiškėti visas I. Zasimauskaitės įvaizdis. Jau aišku, kad ji bus basa, dėvės žemę siekiančią suknelę. Tiesa, pirmosios repeticijos metu Ieva bus be makiažo, jį pasiliks vakarinei repeticijai, kurią jau vertins komisija.

Ieva nusprendė į sceną žengti basa. Basa ji buvo ir nacionalinių atrankų metu, tačiau delegacijos vadovas Audrius Giržadas vis ragino apsiauti batelius ir ji paklausė jo patarimo. Tad kodėl ji vis dėl to nusprendė vėl grįžti prie seno įvaizdžio?

„Ant to tilto nėra paprasta užlipti. Jis labai status. Basomis tiesiog lengviau. O ir suknelė yra ilga, iki žemės, tai net nesimatytų: su batais ar be batų. Be to, Marius taip pat eina basomis. Norėjome išlaikyti tą trapumą“, – paaiškino atlikėja.

Tiltas – apie kurį kalba Ieva, tai lieptelis eurovizinėje scenoje, ant kurio atlikėja pasirodymo metu susitinka su savo vyru Mariumi.

Arenos užkulisiuose visą dieną praleisianti Ieva nuo šurmulio ketina slėptis Lietuvos delegacijai skirtame kambarėlyje. „Jei reikės ramybės, paprašysiu visos komandos, kad paliktų mane vieną kokiam pusvalandukui. Sakė pasiimti ausų kamštukų, nors aš jų nepasiėmiau“, – nusijuokė atlikėja.

Iš pat ryto į areną išvykstančią Ievą lydėjo ir jos vyras Marius. Vakar, žengiant mėlynuoju kilimu, jo šalia nebuvo. „Jis iš tikrųjų buvo. Visa delegacija manęs laukė kilimo gale. Visi buvo pasipuošę, labai didžiavausi savo komanda, kokie jie visi gražūs! O Marius visą laiką šalia. Jo galima nematyti, bet jis šalia“, – nusišypsojo Ieva.

Paskutinė repeticija Ievos laukia dar ir rytoj, prieš pat pusfinalį. Eurovizinėje scenoje Ievą išvysime antradienio vakarą, ji pasirodys šešta.

Ieva išvyksta į repeticijas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (365)