Naujoji serija prasideda nuo „Vytauto“ treniruotės ir V. Šeškaus keiksmų – mat pusę treniruotės šlifuotas derinys dėl brolių Ballų taip ir nepavyko.

„Jau nusibodo“, – palydėdamas savo susierzinimą necenzūruotu keiksmažodžiu rėžė „Vytauto“ strategas.

Treniruotę stebėjęs LaVaras sureagavo – pasišaukė savo sūnus ir išėjo. Vėliau rėžė į kamerą: „Komandos pastangos silpnos, moralė bloga – nieko pozityvaus. Apskritai situacija tragiška, treneris – įrodė esąs „lūzeris“.

Naują tobulėjimo stotelę Ballų šeimos galva nusprendė apžiūrėti Lenkijoje kartu su Tomu Pačėsu – buvusiu ilgamečiu Gdynės „Asseco“ komandos žaidėju ir treneriu.

Pažiūrėjęs rungtynes LaVaras trynė rankomis: „Norėjau įvertinti situaciją šiame klube. Žaidžia čia greitai, matau gražius dėjimus. Melo galėtų įelektrinti visą šią 5 tūkst. vietų areną. Tai bus ir gera stotelė Melo“.

Išgirdęs naujieną, kad kitą sezoną kelsis į Gdynę, Melo nedaugžodžiavo – tėvas geriausiai žino, ko jam reikia.

Tiesa, pastarąjį savaitgalį naujoji LaMelo karjeros stotelė jau tapo aiški.

Laidoje veiksmas šokinėjo ir į Naująjį Orleaną, kur Lonzo Ballas su „Lakers“ žaidė rungtynes ir leido laiką kartu su savo besilaukiančią drauge Denise. Abu dalinosi rūpesčiais apie būsimą tėvystę.

Pabaigoje užfiksuoti kadrai, kai LiAngelo pasirašo paraišką į NBA naujokų biržai. „Žingnis po žingsnio“, – džiūgavo LaVaras, šią dieną pavadinęs ypatinga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)