Meghan Markle, kuri yra sakiusi, kad darbo dienomis stengiasi maitintis veganiškai, o savaitgaliais leidžia sau atsipalaiduoti, pakeitė Harry iš paties vidaus. Harry jau nebevarsto savo vyresniojo brolio šaldytuvo – Meghan stengiasi, kad jų pačių šaldytuvas būtų prikištas sveikais produktais. Po poros sužadėtuvių, kurios buvo paskelbtos praėjusių metų lapkričio mėnesį, princas Williamas sakė: „Asmeniškai, aš tikiuosi, kad jis nebelįs į mano šaldytuvą ir liausis kaulijęs mano maisto. Būtent taip jis elgėsi kelis pastaruosius metus!”

Kol pora draugavo, Meghan dažnai kulniuodavo į „Whole Foods“ parduotuvę Kensingtone – ji įsikūrusi vos už penkių minučių pėsčiomis nuo jų rūmų kotedžo.

Meghan, laikanti save tikra smagure, sugeba įtraukti Harry į sveiko maisto gamybą, kol jie būna namuose. Jie netgi susižadėjo tuo metu, kol kepė viščiuką! Gyvenimo būdui skirtoje buvusioje Meghan svetainėje būdavo galima rasti daug pokalbių su šefais ir patiekalų receptų.

Be to, būsimos karališkosios šeimos narės atsidavimas jogai padarė įtaką ir jos sužadėtiniui. Toronte filmuodamasi savo seriale „Suits“, Meghan retai pasirodydavo be jogos kilimėlio. Jogos užsiėmimus ji tęsia ir Londone. Harry taip pat suintensyvino savo treniruotes. Praėjus vos vienai dienai po sužadėtuvių, Harry buvo pastebėtas po pavakario treniruotės išeinantis iš vieno sporto klubo Čelsėjoje.

Meghan taip pat įkvėpė Harry stiliaus evoliuciją. Praėjo tie laikai, kai jis nešiodavo paprastus dvieilius paltus, konservatyvias „chino“ kelnes ir šiek tiek beformius tamsiai mėlynos spalvos kostiumus. Dabar 33 metų monarchijos atstovą galima išvysti su puošniais marškiniais, megztiniu apvalia apykakle ir preciziškai pasiūtu vilnos paltu, prie kurio jis mūvi zomšinius aulinius batus ir ryši elegantišką kašmyro šaliką. Visi jo drabužiai būna Meghan patvirtintų, neutralių spalvų – pilkos, alyvuogių, smėlio ir tamsiai mėlynos.

„Jis tikrai atrodo šiek tiek labiau suaugęs ir šiek tiek pasikeitęs“, - iš savo dizaino studijos Niujorke žurnalui „People“ sakė „Club Monaco“ dizaino vadovas Stevenas Cateronas. Ar jo naujasis įvaizdis yra jo stilingosios sužadėtinės rezultatas? „Tikriausiai! Užkulisuose visuomet būna kokia nors nuostabi moteris, kuri atlieka visą darbą!“, - teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)