„Ką reiškia būti mama supratau tik tada, kai pati pagimdžiau sūnų. Nuo to laiko ėmiau labiau branginti savo mamą, stengiuosi su ja praleisti daugiau laiko, dažniau jai pasakau gražų žodį, neretai palepinu ypatingomis dovanomis. Motinos dienos proga nesinorėjo dovanoti taip vadinamų praktiškų dovanų buičiai. Šįkart sumaniau padaryti siurprizą ir suplanavau labai mielą ir jaukią grožio popietę“, – pranešime spaudai pasakojo atlikėja.

„Pasitarusi su savo grožio specialistais, mamai išrinkau Kim Kardashian mėgiamą „Intraceuticals“ deguonies terapiją veidui bei liekninančią -anticeliulitinę LPG procedūrą kūnui. Abi procedūros labai malonios, tad mano mamytė ne tik pasigražins, bet ir nuostabiai pailsės. Ko ko, o to poilsio ir laiko sau mums, moterims, išties labai reikia ir labai trūksta“, – teigė pašnekovė.

Paklausta, ar pavyko nustebinti mamą dovana, Monika džiaugiasi, kad jos reakcija buvo labai teigiama.

„Su dovana tikrai pataikiau, nes mama labai nudžiugo ir jau ruošiasi kartu su manimi keliauti gražintis į Kauną, kur šias procedūras atlieka estetinės medicinos ir dermatologijos klinika „Grožio pasaulis“. Kas ten žino, galbūt nuo šiol grožio procedūros taps mielu mano mamos ritualu“, – džiaugsmo neslėpė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)