Apie potencialų „BMW X6“ ir „Mercedes-Benz GLE Coupe“ konkurentą kol kas nepateikiama jokių duomenų, išskyrus suprantamą informaciją apie kėbulo formą. Preliminariais duomenimis, naujasis modelis turėtų būti aprūpintas tais pačiais varikliais, kaip ir praėjusių metų pabaigoje debiutavęs naujos kartos „Cayenne“.

Be to, anot gandų, „Porsche“ rengiasi atgaivinti 928 seriją. Naujas automobilis turėtų būti dvejų durelių GT klasės modelis, iš esmės priminsiantis mažesnę dabartinio „Panamera“ versiją.

Be kitų, anksčiau jau anonsuotų naujienų, minima 2022-aisiais pasirodysianti visiškai elektrinė visureigio „Macan“ versija, galėsianti viena įkrova įveikti iki 500 kilometrų.

Naujieną rengia ir „Volkswagen“

Apie panašius planus iš „Volkswagen“ stovyklos praneša leidinys „Automobile Magazine“, neįvardydamas konkretaus šaltinio. Teigiama, kad vokiečių kompanija ruošia stilingesnę populiaraus krosoverio „Tiguan“ versiją, kuri taip pat bus kupė SUV formos.

Anot pranešimų, tai bus sportiškesnė ir šiek tiek prabangesnė visureigio versija, tačiau didžioji dalis įrangos išliks ta pati.

Automobilyje bus montuojami tie patys varikliai ir pavarų dėžės, bus galima rinktis tiek priekine, tiek abiem ašimis varomas versijas, tik važiuoklę gamintojai turėtų suderinti sportiškesniam važiavimo būdui.

Naujojo krosoverio kaina turėtų prasidėti nuo maždaug 1500 eurų aukščiau pakeltos kartelės nei tradicinio „Tiguan“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją