Vidurdienį prie „Siemens arenos“ susirinkę baikeriai dalyvavo „Custom bike“ konkurse, klausėsi specialiaus „Harley-Davidson“ gyvo garso „koncerto“, galėjo pasigrožėti unikaliu „Stunt Riders“ komandos pasirodymu.

Po specialaus renginio, apie 15 val., motociklininkų kolona pajudėjo Vilniaus gatvėmis. Apsukę ratu pusę miesto baikeriai grįžo prie „Siemens arenos“, o vakarop pratęsė šventę kitose sostinės vietose.

Anot šventės organizatorių, renginio misija ir tikslas – pranešti visuomenei, jog po žiemos sezono į miesto gatves vėl išrieda tūkstančiai dviračių motorinių transporto priemonių ir puoselėti motociklininkų kultūrą bei tradicijas.

Renginys taip pat yra ir edukacinio pobūdžio – jame skatinamas atsakingas visuomenės požiūris į eismo saugumą bei stiprinami visuomenės ir motociklininkų bendruomenės santykiai, savitarpio pagarba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)