Veiksmas vyks „Minijos senvagės“ poilsiavietėje - stovyklavietėje, įsikūrusioje senslėnio kraštovaizdžio draustinyje, esančioje tik 7 km nuo Gargždų ir 4 km nuo automagistralės Vilnius - Klaipėda.

Renginys skirtas susipažinti su upėtakių žūkle, visais jos niuansais, tiek gaudant spiningu, tiek ir museline, bei visomis šios srities naujovėmis. Čia bus galima įsigyti visko, ko reikia šiai žūklei, už gerą kainą bei ne tik pasidalinti patirtimi, bet ir pasikeisti savo įrankiais, masalais arba juos parduoti. Profesionalus savadarbių voblerių gamintojas parodys ir pamokys, kaip pasigaminti masalą, o patyrę žvejai papasakos, kaip prižiūrėti ir tvarkyti žūklės reikmenis.

Programą rengiantys žvejai visą savo dėmesį skirs norintiems išmokti kastingo. Bus pamokos apie voblerių pasirinkimą ir tinkamą jų vedimą, tad į pamokas kviečiami ne tik patyrę asai, bet ir pradedantieji bei vaikai. O museline.lt atstovai parengė puikią programą ir pažengusiems, ir pradžiamoksliams museliautojams.

Upėtakis

Renginys mokamas, bet kaina simbolinė. Jau nuo balandžio mėnesio vyksta išankstinė registracija. Preliminari kaina vienam žvejui - 10 eurų, moterims - 5 eurai, o vaikai iki šešiolikos metų bus įleidžiami nemokamai. Atvykus visai šeimai, teks sumokėti tik simbolinį mokestį už stovyklavietę - 5 eurus.
Vykstantieji iš toliau, kad išvengtų naktinės kelionės, galės atvykti penktadienį, gegužės 4 d., o norintiems paiškylauti ilgiau, siūloma pasilikti dar vienai nakčiai, iki gegužės 6 d.

Daugiau informacijos ieškokite Skills Camp 2018 ir Looking for Trout Facebook paskyrose, taip pat oficialiojeMinijos senvagėspoilsiavietės svetainėje.